Huf Romania te ajuta sa devii Programator

Reactualizat la:
Huf Romania te ajuta sa devii Programator
© foto: Huf
ADVERTORIAL. Huf Romania își propune să lanseze în Timișoara, în această toamnă, cea de-a treia ediție a programului de pregătire „School of Embedded Programming”.

Departamentul de cercetare și dezvoltare din Huf Romania s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani și astfel a apărut o nevoie majoră de personal calificat, în contextul unei piețe IT aflată, de asemenea, într-o continuă creștere. Drept urmare, companiile din acest sector sunt nevoite să își diversifice strategiile de recrutare și selecție pentru a putea să acopere cererea mare de personal.

În Huf Romania una dintre strategiile care a dat rezultate semnificative în anii trecuți a fost programul de pregătire „School of Embedded Programming”, un training intensiv care pe parcursul a 2 luni își propune să abordeze la nivel teoretic, dar mai ales practic, cunoștințele necesare pentru începerea unei cariere de Software Developer în domeniul automotive.

Acest program de tip școală este destinat absolvenților de studii de licență, nefiind necesar ca participanții să fie absolvenți ai unor facultăți din domeniul informatic. Experiența celor două ediții din trecut ne-a arătat că absolvenți ai unor facultăți care nu au ca profil informatica pot obține rezultate remarcabile. Câteva exemple ar fi Mecanică sau Construcții și Arhitectură. Selecția se face pe baza unui test tehnic și a unui interviu, iar persoanele selectate beneficiază de avantajele oferite de un contract de muncă încheiat pe o perioadă determinată de 2 luni, programul este unul plătit, iar timpul de lucru este de 8 h/zi. După finalizarea celor 2 luni, participanții au șansa de a rămâne angajați în cadrul companiei ca Programatori, putând fi implicați în proiecte reale.

Cursurile sunt susținute de ingineri din cadrul companiei, care datorită experienței practice, a modului interactiv de prezentare și a suportului oferit fac schimbarea de carieră mult mai ușor de integrat.

În ceea ce privește avantajele și beneficiile, acestea se regăsesc de ambele părți. Pe de-o parte participanții acumulează cunoștințe teoretice și practice, se familiarizează cu modul de lucru și cerințele din acest domeniu aflat în plină dezvoltare și bine plătit. Pe de altă parte, companiei Huf Romania, acest program îi oferă șansa de a recruta tineri cu potențial, motivați și dornici de a se dezvolta, tineri pe care îi putem pregăti și forma în viitorii noștri specialiști.

Informații suplimentare despre acest program și modul de înscriere se pot obține accesând website-ul : www.huf-career.com , email-ul: resurse.umane@huf-group.com sau la numărul de telefon: 0356 229 951.

(97831)
Regulament de plasare a anunturilor