Ho Ho Ho! Moş Crăciun şi renii lui au sosit la Timişoara

4Comentarii
Ho Ho Ho! Moş Crăciun şi renii lui au sosit la Timişoara
Moş Crăciun a sosit marţi seara în centrul Timişoarei cu sania trasă de reni, spre bucuria zecilor de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, care îl aşteptau acolo. Timişorenii au alergat înnebuniţi, cu cei mici în braţe sau de mânuţă, ca să îl vadă pe Moş, ai cărui reni goneau prin jurul scenei.

Moş Crăciun a fost punctual, chiar dacă vine de departe, dar ni s-a plâns că… gropile din Timişoara i-au făcut ceva probleme până să ajungă la destinaţie. De altfel, şi primarul Gheorghe Ciuhandu a mărturisit, pe scenă, în faţa mulţimii, că Moşul nu i-a adus… „nici măcar o gumă de mestecat”, aşa că s-a angajat să facă mai multe pentru oraş în noul an. Moşul a fost asaltat de copii în momentul în care a poposit cu sania trasă de reni în Piaţa Victoriei, în apropierea scenei amenajate în faţa Operei, dar cei mici nu prea au reuşi să-i ajungă la sanie pentru că era foarte bine păzit de poliţiştii comunitari. Marele pericol era ca nu cumva cei doi reni de la Zoo, Kiki şi Romiţă, care păreau foarte obosiţi, să se sperie de toată agitaţia şi să rănească vreun micuţ. Din fericire, vizita Moşului a fost lipsită de incidente.
După un tur în jurul scenei, în care toată lumea a alergat înnebunită să-l vadă pe Moş Crăciun şi pe cei doi „reni adevăraţi” şi să facă poze, Moşul a urcat pe scenă şi le-a împărţit cadouri copiilor care i-au trimis cele mai frumoase şi emoţionante scrisori. Scrisorile au fost introduse în cutia din lemn din faţa Operei, iar reprezentanţii primăriei s-au ocupat de selectarea lor. Micuţii au fost strigaţi, rând pe rând, pe scenă, iar Moşul le-a împărţit dulciuri, rechizite şcolare şi chiar telefoane mobile. El i-a asigurat însă pe copii că, dacă au fost cuminţi, va trece pe la casele lor şi în seara de 24 decembrie, după cum face an de an. Şi, chiar dacă nu prea ţine de el, Moşul le-a promis şi zăpadă!
Primarului, el i-a urat să-l ţină puterile să transfome Timişoara într-o adevărată Mică Vienă, felicitându-l pentru ideea organizării acestui Târg de Crăciun, după modelul celui din capitala Austriei. După ce a coborât de pe scenă, Moşul a mai făcut un tur prin centru şi a plecat ca să se pregătească pentru a doua zi… Timişorenii care au mai îndurat frigul au rămas să asculte colindele Narcisei Suciu, iar mai apoi în Piaţa Victoriei a concertat un cor de gospel din SUA.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor