Haiducel – un nou magazin pentru copii! (P)

Reactualizat la:
Magazin copii Haiducel
Magazin copii Haiducel
Destinat exclusiv mamicilor si copiilor, la Timisoara s-a deschis un nou magazin: Haiducel. Acesta este un loc placut pentru cumparaturi fiind departe de agitatia mall-urilor, in apropierea parcurilor, cu spatiu de odihna pentru parinti si bunici si o zona de joaca pentru cei mici.

Haiducel vine in ajutorul viitoarelor mamici cu o gama variata de produse: de la imbracaminte special destinata viitoarelor mamici la articole pentru alaptare, care le va ajuta sa se simta comfortabil pe toata perioada sarcinii.

Pentru ca bebelusii au nevoie de cea mai mare atentie, pentru ei avem pantalonasi, bluzite, botosei, ciorapei, suzete, biberoane, si multe altele.

Pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani avem jucarii, hainute dragute, gentute, pantofiori si… un loc de joaca.

Nu i-am uitat nici pe cei cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani. Avem si pentru ei articole de imbracaminte la preturi bune si de calitate.

In plus fata de toate acestea, la Haiducel veti gasi multe jucarii pe placul tuturor, toate certificate pentru durabilitate si siguranta copiilor.

Nu in ultimul rand, sa nu uitam ca si romanii produc lucruri de calitate. Cautati etichetele cu tricolor si sustineti producatorii autohtoni.

Ne gasesti in Centrul Comercial Bega la etajul 2, pe site-ul nostru – http://www.haiducel.ro – sau pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Haiducel
Regulament de plasare a anunturilor