Hagi priveşte spre Dinamo

Hagi priveşte spre Dinamo
Managerul general Gică Hagi speră ca Poli să reuşească „un meci mare” cu Dinamo, subliniind că pentru aceasta va fi nevoie de un joc asemănător celui din prima repriză a partidei cu Pandurii.

„Am jucat o primă repriză foarte bună, în care puteam marca mai multe goluri, însă a doua a fost una de uitat. De luni ne vom pregăti foarte bine, ca să facem un meci mare săptămâna viitoare (n.r. – cu Dinamo). Este o săptămână importantă pentru noi şi pentru toată Timişoara”, a declarat Hagi, sâmbătă, la finalul meciului cu Pandurii.

Hagi a explicat jocul slab din repriza a doua a partidei cu Pandurii prin faptul că jucătorii săi au clacat din punct de vedere fizic.

„Ştiam că va fi un meci greu, cu un adversar disciplinat, care are un antrenor foarte bun. Am căzut fizic în repriza a doua. Păcat că nu am marcat mai mult în prima parte, ca să terminăm meciul. Sunt însă trei puncte importante pentru noi, care ne aşează acolo, sus, în clasament. În ultimele două meciuri (n.r. – cu Dinamo, din etapa a XV-a, şi în cea cu Petrolul, din sferturile Cupei României) trebuie să jucăm foarte bine”, a spus Hagi.
Regulament de plasare a anunturilor