Google le va da sfaturi studentilor si antreprenorilor din Timisoara la Atelierul Digital

De Marcel Hoster
Google le va da sfaturi studentilor si antreprenorilor din Timisoara la Atelierul Digital
© Foto: arhiva
Studenţii, profesorii, dar şi antreprenorii din Timişoara vor beneficia de consultanţă şi sprijin din partea unuia dintre giganţii internetului, compania americană Google. Totul prin intermediul unui parteneriat încheiat între companie și Universitatea de Vest Timişoara. La sediul acesteia va funcţiona de miercuri Atelierul Digital.

Specialişti din cadrul Google vor susţine la Timişoara cursuri şi discuţii cu studenţii, profesorii şi antreprenorii locali, iar infrastructura modernă din cadrul atelierului le va oferi tinerilor instruire în domeniul online.

Parteneriatul dintre Universitatea de Vest Timișoara și Google va fi unul pe termen lung, până în 2020, și presupune desfășurarea mai multor activități pentru studenți, antreprenori, IMM-uri din Regiunea Vest. Cei vizaţi vor avea acces la educație introductivă în domeniul marketing digital, vor putea participa la cursuri online gratuite, în urma cărora se pot obține certificări recunoscute de Google și IAB Europe. De asemenea, vor lua parte la o serie de evenimente offline orientate pe marketing digital şi vor putea beneficia de consultanță gratuită și personalizată pentru utilizarea instrumentelor digitale, strategie și marketing online. În plus față de activitățile ce se vor desfășura în cadrul Atelierului Digital, compania Google va avea o colaborare permanentă și cu cadrele didactice de specialitate la nivel de curriculum universitar. Experți din cadrul companiei Google vor susține periodic și o serie de master-class-uri pentru studenții UVT. P

„Colaborarea cu cei de la Google este un câștig important pentru studenții și profesorii noștri de specialitate. Atelierul Digital va însemna întărirea competențelor în domeniul marketingului online. Sprijinul oferit în ceea ce privește curriculumul universitar este de bun augur, implicarea companiilor în elaborarea ofertelor educaționale fiind una din prioritățile noastre, având deja multe exemple în această direcție”, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Noul laborator va funcţiona în clădirea UVT de pe strada Pestalozzi, nr 16. Primele cursuri de acest tip se desfășoară în această săptămână, cu ajutorul a doi traineri de la Google.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !