Gina Pistol sustine si participa la Vacanta de Slabit!

Reactualizat la:
Gina Pistol sustine si participa la Vacanta de Slabit!
Vacanta de Slabit reprezinta un pas important in evolutia personala a sanatatii fiecaruia. In Vacanta de Slabit oricine se poate reinventa in cel mai sanatos mod, oricine poate slabi controlat si oricine isi poate reincepe viata traind echilibrat si sanatos.

Vacanta de Slabit imbratiseaza nevoia celor care intotdeauna si-au dorit sa existe un loc, nu acasa, in care sa mearga pentru ca o serie de spacialisti sa aiba grija de ei, sa-i ajute sa slabeasca, sa-si reechilibreze stilul de viata, sa primeasca o directie clara, personalizata in ceea ce priveste modul de a trai sanatos si unde pot sa se si relaxeze in intimitate.Vacanta de slabit este un proiect inovator prin care, cate un grup de persoane interesate sa isi reinventeze viata intr-un mod sanatos prin: sport, natura si echilibru vor beneficia de un program coerent si urmarit de nutritie, sport, dezvoltare personala si relaxare intr-un mediu natural.

Vacanta de slabit reprezinta un program unic pentru orice persoana care isi doreste sa slabeasca in mod sanatos si natural.

Participantii la aceasta Vacanta vor avea un sustinator de baza in persoana Ginei Pistol care li se va alatura participantilor, sprijinindu-i sa-si implineasca dezideratul: acela de a se reinventa intr-un mod sanatos. Gina Pistol va inmana Marele Premiu celui care reuseste sa slabeasca cel mai mult in Vacanta de Slabit.

Gina Pistol a ales sa participe in Vacanta de Slabit pentru ca:

1. Se desfasoara intr-o locatie aproape de natura

2. Cuprinde un program concret si personalizat de slabire pe toata perioada vacantei prin: nutritie personalizata, antrenamente sportive personalizate, tehnici de relaxare, programe educationale, consiliere pshihologica

3. Ofera consultanta ulterioara perioadei de desfasurare a vacantei printr-un program personalizat pe care fiecare participant il primeste la plecare

4. Ofera intimitate participantilor

5. Ofera un mediu potrivit pentru retreat si reinventare

In fiecare Vacanta de slabit vor participa aproximativ 30 persoane/vacanta care se vor inscrie pe site-ul www.vacantadeslabit.ro si vor primi:

1. Consultatii personalizate de nutritie

2. Masa zilnica adaptata dietei primite, preponderent alimente BIO

3. Program sportiv adaptat nevoilor fiecaruia: fitness, inot, aerobic, plimbari, alergat, bicicleta

4. Masaje personalizate

5. Sedinte de remodelare corporala

6. Sedinte de relaxare

7. Dieta personalizata pentru perioada de dupa Vacanta de Slabit

8. Program educational despre viata sanatoasa

9. Entratainment

10. Cazare

Vacanta de Slabit se va desfasura in diverse locatii de mai multe ori pe an, in luna februarie 2012 avand loc prima sesiune a proiectului.

E-mail: contact@vacantadeslabit.ro

Telefon: 0040-733470378

Site: www.vacantadeslabit.ro