Targ de produse ecologice si mestesugaresti

De Cristian Lungu
Targ de produse ecologice si mestesugaresti
Ansamblul de dansuri Ghiroda va participa în acest sfârşit de săptămână, pe scena organizată de la Muzeul Satului din Timişoara, la Târgul Produselor Tradiţionale Ecologice şi Meşteşugăreşti din Banatul Istoric. Evoluţia lor este programată pentru ziua de sâmbătă, de la ora 10.

Evenimentul organizat de CJT şi Direcţia pentru Agricultură Timiş, oferă posibilitatea cxelor interesaţi de a-şi achiziţiona produse de sezon, legume, fructe, miere de albine, carne şi preparate din carne, peşte, lactate şi preparate din lapte, produse gastronomice etc. La acest târg şi-au anunţat participarea peste 100 producători din mai multe judeţe: 40 producători de legume, 21 producători cu fructe şi sucuri naturale, 7 producători de brânză, 6 producători cu miere de albine şi produse apicole, 5 producători de carne şi produse din carne, 12 producători cu produse gastronomice, 9 producători cu produse de patiserie şi un producător cu peşte.
De asemenea la acest târg participă şi producători din Serbia şi Ungaria cu vinuri, brendy, produse de patiserie şi produse gastronomice specifice. Reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Kikinda prezintă oferte de agroturism.
La acest târg şi-au anunţat participarea şi producători de seminţe, îngrăşăminte, cu produse ecologice de tratare a seminţelor.
Manifestările cultural-artistice sunt grupate pe cele trei zile de târg astfel: ziua de vineri 24.09, sub genericul „Pita din Banat”, sâmbătă 25.09 „Ziua Recoltei” şi duminică 26.09 „Ziua Recoltei”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

Ghiroda.
TION.RO

Search in Ghiroda

Filtrare cautari

Contacteaza-ne
Adrese utile