Ghidul creştin al comportamentului…în pat

2Comentarii
Ghidul creştin al comportamentului…în pat
Vremurile când implicarea preotului în viaţa cuplului se termina imediat după slujba de căsătorie s-au schimbat.

Mai nou, biserica (anglicană în acest caz) se simte îndreptăţită să-şi îndrume credincioşii cu privire la viaţa sexuală, planificarea financiară, împărţirea sarcinilor într-o gospodărie şi câte şi mai câte. Cu toate acestea, avertizează Reuters, nu este voba despre „Kama Sutra creştină”. Ghidul, care se numeşte „Growing Together” (Să creştem împreună, n.r.), a fost lansat pentru a contracara rata în creştere a divorţurilor şi înrăutăţirea comunicării în cadrul cuplului. Aşa-zisul ghid al mariajului explică credincioşilor că „sexul, departe de a fi imoral, este ceva minunat şi care trebuie sărbătorit. Ca orice altă artă, trebuie învăţat… să fiţi profesor unul celuilalt”. Broşurica oferă, pe lângă umorul involuntar, şi un exemplu practic: Kevin şi Mandy, căsătoriţi de 18 luni, aveau probleme din cauză că femeia nu putea rămâne însărcinată. „S-a dovedit că, de fapt, nu făcuseră niciodată sex cu adevărat”.

Autorul ghidului este Andrew Body, preot şi consilier profesional, care este căsătorit de 39 de ani.

Nu vreau ca oamenii să aibă impresia că biserica le invadează dormitoarele”, a declarat acesta. „Nu este deloc aşa – doar că oamenii trebuie să discute anumite lucruri unii cu ceilalţi. Nu este vorba de un ghid al tehnicilor sexuale publicat de Biserica anglicană”, a adăugat acesta.

Ghidul mai tratează o serie de subiecte, de la treburile casnice la chestiunile financiare, înmormântări şi îngrijirea copiilor.

Sursă: Gândul2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor