"Gata! Plec!"

20Comentarii
"Gata! Plec!"
Anunţ-şoc în pragul Anului Nou la Poli Timişoara. Supărat pentru modul în care e tratat de autorităţile locale, Marian Iancu a afirmat ieri că-şi retrage sprijinul de la echipa timişoreană. “Nu mai vreau să fiu bătaia de joc a nimănui. O să plec chiar din ianuarie. Iubesc tribuna, dar m-am săturat să stau cu mîna întinsă în faţa autorităţilor. Îşi bat joc de mine”, a tunat Iancu.

Patronul lui Poli este supărat pentru că s-a tergiversat asocierea propusă de club cu factorii locali. “De două luni mă tot plimbă şi nu fac nimic, nici nu au citit nici ceea ce le-am trimis, cînd am lansat invitaţia de a deveni acţionari. Mi-au spus în faţă că nu cred că voi pleca. Vor să mă ducă în continuare cu zăhărelul, să nu cadă rău în faţa lumii. Ei bine, o să vadă că nu glumesc şi o să plec. O să vorbesc şi cu Dusan iar pe 7 ianuarie, o să le comunic la toţi ce e de făcut”, a adăugat Iancu.

“Nu-s fraier”
Finanţatorul alb-violeţilor a mărturisit că le-a transmis deja autorităţilor decizia sa. “Ştiu că plec, le-am spus. De fapt asta vor, de-abia aşteaptă să plec. Vreau să mă liniştesc de Sărbători şi apoi îmi văd de drum. E păcat! Îmi pare rău pentru că am demonstrat că se poate şi aveam planuri mari, voiam să facem împreună cel mai puternic club din ţară. Dar nu şi-au dorit asta. Să fac totul singur, iar ei să vină să aplaude? Gata, s-a terminat cu fraierul!”, a conchis Marian Iancu.

Vinde jucătorii
Iancu a spus că nu ştie ce se va întîmpla cu echipa timişoreană. “Nu ştiu ce va fi. O să vînd jucătorii, vedem. Dar o să-mi văd de drum, nu cred că m-aş putea răzgîndi, decizia e luată deja. O să am o şedinţă cu BkP, iar în ianuarie voi fi la Timişoara şi vom vedea. Pînă atunci, partea sportivă îi va continua munca în mod normal. Clubul poate să meargă şi fără noi, nu la acelaşi nivel de performanţă, dar poate continua”, a mai spus Iancu.

Regretă alegerea!
După trei ani petrecuţi la Timişoara, Iancu regretă că a investit la Poli. “Îmi dau seama de ce am găsit ceea ce am găsit, adică un jeg. De ce nu mai era palmares, nu era căldură, nu era nimic. Sînt scîrbit! Nu interesează nimic pe nimeni. Dacă ştiam, nu aş fi investit în veci sau investeam în alt loc. Îmi pare rău doar de zecile de mii de oameni din tribună”, a spus Iancu, care a oferit exemplele de la Piatra Neamţ, Cluj, Mioveni sau Urziceni.

Ostaficiuc: “Nu mă opun”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc a recunoscut că Iancu l-a anunţat că se va retrage de la Poli. “M-a sunat şi mi-a spus că vrea să plece. Dacă asta vrea, nu pot să mă opun. Noi nu ne putem asocia cu o societate cu datorii. E decizia dînsului şi nu cred că se va răzgîndi. Nu avem ce face, nu este singurul care s-a retras. Trebuie să-i mulţumim pentru tot şi vom vedea ce se va întîmpla”, a explicat Ostaficiuc.

Primăria e surprinsă
Vicreprimarul Adrian Orza s-a arătat surprins de decizia lui Marian Iancu. “Nu am auzit nimic referitor la acest lucru şi mă miră, pentru că, se ştie, în Consiliu Local s-a votat asocierea, s-a stabilit să se facă mai întîi acel audit. Acum am demarat lucrurile pentru a găsi firma privată care să realizeze auditul, totul părea că intrase pe un făgaş. Acum este lapte în găleată, ar fi păcat să-l răsturnăm. Sper să revină după Revelion”, a spus Orza.

SURSA: www.gsp.ro20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor