Gânduri bune pentru „Luminiţa”

Proiectul „Luminiţa” al Centrului de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi al Fundaţiei de Abilitare „Speranţa” din Timişoara va fi monitorizat, în urma unei vizite, de Dennis Lolli, reprezentantul pentru Europa al Propgramului Hilton/Perkins din Statele Unite ale Americii, coordonator de programe al şcolii Perkins din Bolton.

Acesta se va afla la Timişoara în perioada 24-26 octombrie. Proiectul „Luminiţa” oferă servicii de educaţie şi recuperare pentru copiii cu deficienţe senzoriale asociate. Dennis Lolli are rolul de a stabili proiectele de viitor în ceea ce priveşte continuarea colaborăriicu Şcoala Pekins.

„Acest proiect a luat naştere în anul 1997 în cadrul unui proiect româno-american, moment în care Centrul de Educaţie Specială „Speranţa” a început să colaboreze cu Şcoala Perkins pentri Nevăzători din Boston, Programulk Hilton/Perkins din SUA şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş”, am aflat de la Letiţia Baba, directorul Centrului de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi al Fundaţiei de Abilitare „Speranţa” din Timişoara.
Regulament de plasare a anunturilor