Gala Excelentei Timisorene: Premii pentru elevii de 10 din Timisoara

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
3Comentarii
Gala Excelentei Timisorene: Premii pentru elevii de 10 din Timisoara
© Tion: Gala Excelentei Timisorene: Premii pentru elevii de 10 din Timisoara
În urbea de pe Bega s-a dat startul Galei Excelenţei Timişorene. Gala Excelenței este un eveniment dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate. Primii care au primit distincții au fost elevii care au obținut media 10 în anul școlar 2015-2016.

Primăria Timişoara a premiat miercuri 429 de elevi care au obținut media 10 la învățătură în anul școlar 2015-2016. Vor fi premiați, peste câteva zile, și trei elevi merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, 16 olimpici internaţionali şi profesorii lor coordonatori. Premianți sunt și 36 de studenţi eminenţi, patru cercetători și 109 artişti, care vor primi dinstincțiile pe parcursul următoarelor zile.

Miercuri, 7 decembrie 2016, în sala de concerte a Filarmonicii ,,Banatul’’ din Timișoara au fost acordate premii şi diplome pentru elevii claselor V-XII, care au obținut media 10 la învățătură în anul şcolar 2015-2016. A fost premiat și corul de copii „Cantanti” și corul de voci egale „Lebedele”.

„Cu toate că nu sunt răsplătiți pentru munca lor, profesorii voștri se ocupă de voi, cu dăruire. Trebuie să fim bine educați, să acumulăm cunoștințe, dar să fim și buni cetățeni – să ne respectăm unii pe alții, să respectăm ce fac alții, să avem grijă de mediu, de natură și ceea ce creează omul”, le-a spus primarul Timișoarei Nicolae Robu celor prezenți.

Urmează și alte premii…

Luni, 12 decembrie 2016, la ora 12.00. în Sala de Cenaclu a Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România, vor fi premiate operele literare pentru anul editorial 2015.

Miercuri, 14 decembrie, de la ora 13.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara vor fi decernate diplome şi premii elevilor merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, olimpicilor internaţionali şi profesorilor lor coordonatori.

Tot în data de 14 decembrie, în Amfiteatrul Alexandru Rogojan al Universităţii Politehnica, bd. V. Pârvan nr. 2 corp D, vor fi premiaţi studenţi şi tineri cercetători din mediul universitar timişorean, care s-au remarcat pe parcursul anului 2016 prin rezultate excepţionale.

Finalul Galei Excelenţei va avea loc în data de 15 decembrie, la ora 13.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, unde vor fi premiați artiștii timișoreni.

Gala Excelenței este organizată de Primăria Municipiului Timişoara şi finanţată de Consiliul Local Timişoara.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor