Gaitele au jucat cu casa inchisa la Timisoara

De S.P.D.
1Comentariu
Gaitele au jucat cu casa inchisa la Timisoara
© TION - Gaitele au jucat cu casa inchisa la Timisoara
Uneori e mai important nu ce, ci mai ales cum și cine îl aduce pe spectator la teatru: un spectacol care în aprilie anul trecut s-a anulat pentru că nu s-au vândut biletele, a avut sală arhiplină la Opera Națională Română când „Gaițele” au fost aduse la Timișoara de Fundația Culturală Artmedia, spre delectarea iubitorilor de vedete.

„Bărbatul fără ibovnică e ca piftia fără usturoi”: este doar una dintre zecile de replici ale piesei lui Alexandru Kirițescu care au făcut să duduie, luni seara, sala Operei timișorene, de hohote de râs și aplaude.

Florina Cercel în rolul Anetei Duduleanu, emitenta “înțelepciunii” de mai sus, și suratele “gaițe” Ileana Stana Ionescu și Rodica Popescu Bitănescu, alături de ceilalți renumiți actori din distribuție, precum Marius Bodochi, Olga Delia Mateescu sau Ilinca Goia, le-au oferit sutelor de spectatori ocazia de a savura, într-o viziune clasică, un text cu lipici despre românismul de ieri şi de azi.

Următorul eveniment din stagiunea Artmedia se va petrece în jurul datei de 1 iunie și îl va avea protagonist pe Tudor Gheorghe.1Comentariu

Citiți principiile noastre de moderare aici !

  1. Aristotel 11.03.2014 17:39
    da "Gaitele" puse in scena de TNT Timisoara ce au? Trebuie sa le vedem pe fosilele astea care imediat se prabusesc de pe scena?
    Comentariu ascuns de filtru. Vezi 'Filtreaza comentariile' pentru modificari.
    - 0
    + 0