Front comun pentru palmares

Front comun pentru palmares
Epopeea palmaresului istoric mai are nici o săptămână până la final, în timp ce Srhoj şi Abiodun ar putea fi declaraţi astăzi liberi de contract

Autorităţile locale timişorene îşi unesc vocile pentru a face presiuni în privinţa judecării problemei palmaresul clubului, verdictul urmând a fi dat peste cinci zile.

După ce în decembrie trimisese o scrisoare lui Mircea Sandu, susţinând acţiunea suporterilor timişoreni care pichetau sediul FRF, viceprimarul Adrian Orza, membru în CD al clubului, repetă iniţiativa, ca reacţie la începerea negocierilor Zambon – Iacov. Ideea a apărut pe forumul oficial al suporterilor alb-violeţi, unde Orza este mebru activ.

Dacă la sfârşitul anului era vorba de o iniţiativă personală, de această dată misiva este semnată de patru oameni cu greutate în Timişoara, scrisoarea deschisă fiind iscălită şi de primarul Gheorghe Ciuhandu, preşedintele CJT Constatin Ostaficiuc şi rectorul Universităţii Politehnica, Nicolae Robu.

“Poli nu poate fi decât una: echipa care joacă pe Dan Păltinişanu însoţită de cântecele şi încurajările suporterilor alb-violeţi, sprijinită de administraţia locală şi de cea judeţeană, de Universitatea Politehnica Timişoara.

Poli şi culorile alb-violet sunt indisolubil legate de Timişoara”, pune o parte din textul scrisorii adresate lui Mircea Sandu.

“Vă cerem în mod imperativ ca, din poziţia pe care o aveţi de preşedinte al celui mai important organism din fotbalul românesc, să luaţi poziţie în acest caz şi să folosiţi pârghiile de putere pe care le aveţi la dispoziţie pentru a pune lucrurile pe un făgaş normal şi moral”, sună încheierea scrisorii.

Şi poate chiar acest gest a contat, cazul palmaresului judecându-se în sfârşit azi, chiar dacă avocatul lui Claudio Zambon ar fi dorit încă o amânare. “Pentru noi a fost foarte important că s-a judecat, după atâtea amânări. Situaţia nu mai putea continua aşa, pentru că la acest palmares nu a contribuit un singur om, ci generaţii întregi. Sperăm ca judecata să fie dreaptă şi echidistantă”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

Final de telenovelă cu străini Tot ieri a fost pe rol şi litigiul dintre Abiodun Agunbiade şi John Wayne Srhoj, pe de o parte, şi FC Naţional de cealaltă parte, un alt proces cu nenumărate termene amânate. “Din câte ştiu mâine (n.r. azi) trebuie să se anunţe o decizie în cazul lor. Noi îi sprijinim pe jucători, însă cazul lor nu depinde prea mult de noi”, a declarat Gheorghe Chivorchian.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor