Fresh Kebab a fost creat pentru toti pofticiosii cu pofta de viata!

Fresh Kebab a fost creat pentru toti pofticiosii cu pofta de viata!
ADVERTORIAL. Situat chiar în centrul Timisoarei, in Piata Victoriei, Fresh Kebab isi aşteaptă zi de zi clientii cu specialităţile inspirate din arta bucatariei turcesti, preparate cu cele mai proaspete ingrediente si impachetate in cea mai buna pida(pita) proaspat facuta. Fresh Kebab-ul nostru este un deliciu culinar bine ales exact pe gusturile pofticiosilor nostri, cu cele mai proaspete si sanatoase ingrediente.


Toate produsele Fresh Kebab contin ingrediente proaspete si sanatoase din import, carne, salata iceberg, ceapa de apa, mozzarella, branza turceasca si Ayran, cel mai gustos iaurt natural turcesc.

De la un Fresh Kebab cu pui, curcan, vitel si mozzarella, pana la un Fresh Kebab la farfurie sau lacto- vegetarian, meniul nostru este bogat si diversificat, si ofera produse preparate din carne proaspata, paine facuta „in casa” si igrediente aduse din import.

Ambalajele in care sunt prezentate produsele noastre sunt special create pentru regimul alimentar care corespund normelor HACCP in vigoare, iar mobilerul interior este un concept unic in Romania.

Prin acest concept Fresh Kebab, intentia noastra este sa fim prezenti la nivel national, deoarece ne dezvoltam in sistem franciza.

Daca doriti sa incercati o experienta culinara deosebita, vizitati Fresh Kebab, restaurantul situat in Timisoara, in Piata Victoriei, la numarul 3A.

Fresh Kebab- Pofticiosii spun DA!
Regulament de plasare a anunturilor