Fotbalul reşiţean a ieşit din comă

16Comentarii
Fotbalul reşiţean a ieşit din comă
REŞIŢA – Primarul Mihai Stepanescu a dialogat cu Dan Leasă în timpul şedinţei.

Întâlnirea de joi, de la sediul administraţiei locale, organizată la solicitarea primarului Mihai Stepanescu, s-a încheiat într-o notă optimistă. În sensul că, în urma discuţiilor la care au participat principalii săi colaboratori, consilieri locali şi invitaţi din mediul fotbalului, s-a stabilit ca de luni, 14 iulie a.c., să se reia activitatea în Valea Domanului, în perspectiva participării F.C.M.R. în Liga a III-a.

Astfel, sub comanda antrenorilor interimari Leontin Doană şi Ovidiu Telescu, vor fi convocaţi 29 de jucători, majoritatea foşti jucători ai echipei şi juniori de la F.C.Ş.R. În paralel, se vor derula formalităţile de parteneriat cu Dan Leasă, cu care primarul Mihai Stepanescu a avut o convorbire telefonică în timpul şedinţei, prin intermediul lui Cristian Bobar, omul de încredere al investitorului vâlcean.

Astfel, Dan Leasă a promis că va sosi la Reşiţa marţi, sau cel târziu miercuri, 16 iulie a.c. Totodată, se va face o evaluare a lucrărilor de reparaţii cu caracter urgent la Stadionul „Mircea Chivu“, urmând să fie întocmit un deviz estimativ.

Tot în perioada imediat următoare, adică în circa şapte zile, la club se va efectua un control financiar intern al primăriei, pe lângă auditul solicitat de omul de afaceri Dan Leasă, acesta din urmă fiind aproape de finalizare.

Refacerea stadionului

Revenind la baza sportivă, s-a convenit ca administraţia locală să lanseze scrisori către doi dintre cetăţenii de onoare ai Reşiţei, Dorinel Munteanu şi Cristian Chivu, foşti fotbalişti în Valea Domanului, prin care să le solicite sprijinul pentru demararea primilor paşi spre modernizarea stadionului. Iar primarul Mihai Stepanescu a promis că încearcă reluarea colaborării şi cu T.M.K. Reşiţa.

Tot de joi s-a reluat şi furnizarea apei potabile la stadion, după ce AquaCaraş o sistase în seara zilei de miercuri, 9 iulie a.c.!? Iar paza bazei sportive nu va mai fi asigurată de Poliţia Comunitară, cel puţin deocamdată, ci de personalul clubului.

„Vreau ca cetăţenii Reşiţei să ştie că pe agenda mea de lucru sunt multe probleme prioritare, printre care şi fotbalul, a concluzionat Mihai Stepanescu. Dar nu este prioritatea numărul unu. Cetăţenii au o prioritate în plus, fiindcă sunt multe de făcut pentru ei. În acelaşi timp ne ocupăm şi de sport, de fotbal în cazul de faţă. Îl aşteptăm pe domnul Dan Leasă, cu care sperăm să avem o cât mai bună colaborare. Însă nu excludem atragerea şi a altor investitori care vor să susţină echipa. Suntem deschişi tuturor, pentru că trebuie să scoatem la suprafaţă fotbalul din Valea Domanului. Noi cu baza sportivă, investitorii cu echipa“.

Marius Moraru

marius.moraru@informmedia.ro16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor