Firmele timisene din domeniul prelucrarii metalelor pot vizita un targ de specialitate in Turcia

De Marcel Hoster
Firmele timisene din domeniul prelucrarii metalelor pot vizita un targ de specialitate in Turcia
© Foto: arhiva
Societăţile care activează în domeniul metalurgic pot afla ultimele noutăţi prin participarea la o misiune de afaceri în Turcia. Vizita de afaceri este ocazionată de participarea la un târg internaţional din domeniul industriei de prelucrare a metalelor. Acţiunea are loc în perioada 9 – 12 februarie 2017.


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică în Turcia, cu ocazia celei de-a 22-a ediții a Târgului internațional dedicat industriei de prelucrare a metalelor şi tratamentelor de suprafaţă – WIN EURASIA Metalworking. Cu o producţie în creştere, industria producătoare de maşini unelte a Turciei a ajuns la o valoare de 13,4 miliarde dolari SUA, 80% din această producţie fiind utilajele de prelucrare a metalului, care reprezintă principala zonă de focalizare a Târgului WIN EURASIA Metalworking. Principalele sectoare prezentate în expoziție sunt: prelucrarea materiilor prime şi semifinite; prelucrare sârmă, tuburi şi ţevi; prelucrare foi metalice; formare, asamblare, separare, sudare; tratamente de suprafaţă; măsurarea şi controlul calităţii. De asemenea, secţiunile speciale Safe@Work, Parts2Clean, Robotics, Automotive, Process Chain aşteaptă profesioniştii din domeniul roboticii şi automatizărilor. Detalii despre expoziţie sunt disponibile aici.

Firmele românești beneficiază de o serie de facilități și gratuități oferite de organizatorul expoziției: 3 nopți cazare, transferuri interne, expunere materiale de promovare în standul comun rezervat delegaţiei CCIAT, participare la întâlniri B2B, vizite la firme. Participanții suportă doar cheltuielile de transport. Termenul până la care firmele interesate se pot înscrie este 20 ianuarie 2017. Informaţii suplimentare şi înscrieri la tel.: 0372.185.285, e-mail: office@cciat.ro, dra Claudia Pop – referent specialitate CCIAT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor