Firmele pot concesiona parcele

Parcul Tehnologic şi Industrial Timişoara
Parcul Tehnologic şi Industrial Timişoara
TIMIŞOARA - CJT a aprobat în luna februarie o nouă documentaţie pentru concesionarea terenului din perimetrul Parcului Tehnologic şi Industrial Timişoara. În fiecare lună se organizează licitaţii sau negociere directă, în cazul în care nu există cel puţin două oferte pentru aceeaşi parcelă.

În momentul de faţă, gradul de ocupare al Parcului, din punctul de vedere al numărului parcelelor, este de 78% (19,5 parcele din totalul de 25), iar din punctul de vedere al suprafeţei ocupate, este de 74% (79.552 mp din 107.883 mp). În plus, în ceea ce priveşte Pavilionul Administrativ al Parcului sunt încheiate contracte cu şapte societăţi comerciale.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la CJT, la numărul de telefon 0256/494.131, cam. 401, Parcul Tehnologic şi Industrial Timişoara – Calea Torontalului km.6, telefon 0256/220.984, ori pe site-urile www.adetim.ro sau www.cjtimis.ro/pitt.php.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !