Firmele din Regiunea Vest nu vor banii europenilor

1Comentariu
Firmele din Regiunea Vest nu vor banii europenilor
Societăţile din Regiunea de Vest nu sunt interesate de fondurile europene pentru dezvoltarea întreprinderii. În această lună a fost finalizată evaluarea tehnică şi financiară a cererilor de finanţare acceptate în cadrul domeniului 4.3.

„Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, desfăşurat în cadrul Regio-Programul Operaţional Regional, pentru primul apel de proiecte. Pentru acest prim apel de proiecte, la nivel naţional au fost depuse un număr total de 777 de cereri de finanţare. Deşi sumele disponibile sunt importante, societăţile din Regiunea Vest nu au fost prea dornice să depună proiecte. Din această zonă au fost depuse numai 79 de proiecte, mult mai puţine decât în alte regiuni. După finalizarea evaluării tehnice şi financiare, organismele intermediare pentru Regio-Programul Operaţional Regional au transmis Autorităţii de Management rezultatele procesului. Procesul de evaluare a fost efectuat de către experţi evaluatori independenţi. Autoritatea de management efectuează o analiză proprie a modului în care s-a realizat întregul proces, după care emite aprobarea rezultatelor evaluării. După această etapă, organismele intermediare informează fiecare solicitant în parte asupra rezultatului evaluării tehnice şi financiare. Rezultatele procesului de verificare şi evaluare tehnică şi financiară a cererilor de finanţare sunt publicate pe site-ul www.inforegio.ro, pentru fiecare regiune de dezvoltare în parte, pe măsură ce întreg procesul descris mai sus este finalizat. Pentru regiunile Centru şi Vest procesul de analiza în cadrul Autorităţii de Management este în derulare. Acceptarea proiectelor în urma evaluării tehnice şi financiare nu determină în mod automat finanţarea proiectului (respectiv semnarea contractului de finanţare). Cererile de finanţare acceptate vor intra în următoarea etapă a procesului de evaluare şi selecţie.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor