Firma Cit Grup a primit premiul Best IT & C

Firma Cit Grup a primit premiul Best IT & C
În urma votului primit din partea clienţilor, CIT Grup SRL ( Primul IT Discount din România ) a primit diploma “Best IT&C” în cadrul Brand Awards 2010.

Cei 86 000 de clienţi, care au achiziţionat de la Cit Grup până în acest moment ,au apreciat în principal garanţia până la 5 Ani oferită de către companie şi Licenţă Windows Gratuită în valoare de 100 – 150 euro pe care Cit Grup o oferă pentru laptop-uri, calculatoare, workstations şi servere.

Misiunea CIT Grup este de a oferi clienţilor siguranţa investiţiei prin stabilirea de relaţii pe termen lung bazate pe profesionalism, înţelegere, încredere, implicare, completate cu servicii inovatoare şi în acelasi timp de a reduce costurile de achiziţie pentru persoanele juridice şi fizice din România şi ţările învecinate.


CIT Grup îşi doreşte să ajungă cel mai mare lanţ de magazine IT Discount din Europa desfăşurând activitatea prin intermediul a 200 de puncte de vânzare.

În acest moment puteţi achiziţiona de la Cit Grup Srl următoarele oferte:
Laptop-uri IBM / DELL / HP începând cu 686 lei + TVA
http://www.citgrup.ro/laptop.html

Calculator + monitor şi antivirus gratuit la numai 233 Lei + TVA
http://www.citgrup.ro/informatii/oferta-pachet.html

Server DELL cu Licenţă Windows Server Gratuită, pret redus cu 28,9 % la numai 1836 Lei + TVA http://www.citgrup.ro/informatii/oferta-zilei.html

Pentru mai multe detalii accesează www.citgrup.ro

Taguri:Regulament de plasare a anunturilor