Finantele trimit deciziile de plata pentru venitul global pe 2009

Finantele trimit deciziile de plata pentru venitul global pe 2009
Cine a avut venituri obţinute din mai multe surse în cursul anului 2009 va trebui să primească în aceste zile decizia de plată sau de restituire a diferenţelor de impozit referitoare la activitatea depusă.

Direcţia de Finanţe Timiş a demarat acţiunea de trimitere către contribuabilii persoane fizice a înştiinţărilor de restituire a diferenţelor de impozit stabilite conform deciziilor de impunere anuala, pentru veniturile realizate in 2009.

Aceste înştiinţări sunt transmise în scris, poartă antetul Direcţiei de Finanţe, au alocat un număr şi o dată certă de înregistrare, sunt adresate nominal, conţinând adresa exactă a contribuabilului, precum şi codul numeric personal. Expedierea este făcută prin serviciile Poştei Române. Hârtiile primite sunt documente oficiale, redactate in urma verificărilor în baza Codului de procedură fiscală, şi stabilesc, în urma analizării fişelor fiscale depuse, sumele de plată sau de restituit pentru contribuabili.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor