Fiecare piesa originala contribuie la siguranta ta!

Reactualizat la:
Fiecare piesa originala contribuie la siguranta ta!
ADVERTORIAL. Dacă vine vara, vine și vacanța, iar autoturismul tău trebuie sa fie pregătit oricând, indiferent că pleci la drum lung sau pentru o escapada de weekend. Asigură-te că pleci în siguranță, cu revizia la zi și sistemul de aer condiționat funcțional și igienizat! Montează și cutia de bagaje sau suportul pentru biciclete pentru a nu lăsa acasă nimic din ce ți-ar putea face vacanța mai frumoasă. Astfel, alege piese originale Toyota, proiectate sa se potrivească perfect cu autoturismul tău și să dureze.

Profită de prețuri speciale cu până la 20% avantaj client* la: ulei de motor, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de habitaclu și bujii; pachetul de igienizare; cutii de bagaje și suporți de biciclete.

Revizie cu avantaj client de până la 20%

Lucrările de revizie sunt esențiale pentru funcționarea autovehiculului în parametrii stabiliți de către producător. Acestea previn defecte costisitoare sau situații neplăcute de imobilizare a autovehiculului.

Producătorul recomandă ca lucrările de revizie să fie efectuate la fiecare 15.000 km sau un an (primul termen atins). Nerespectarea acestui termen poate duce la invalidarea unei cereri de garanție, tocmai pentru că ar fi putut fi prevenită prin întreținerea corespunzătoare.

Doar la dealer-ul autorizat Toyota Timișoara veți găsi: dotările necesare efectuării reviziilor și reparațiilor pentru autovehiculele Toyota, conform cerințelor producătorului (echipamente speciale, sisteme de diagnoză s.a.m.d.); personal înscris în programe de instruire profesională Toyota, având experiența și know-how-ul necesare; verificarea în cadrul reviziilor a existenței unor campanii tehnice și efectuarea gratuită a verificărilor sau remedierilor necesare.

Igienizarea sistemului de aer condiționat la preț special

Bucură-te de călătorii de neuitat într-un mediu curat. Asigură-te că în automobilul tău, atât tu cât și ceilalți pasageri, vă bucurați de confort la cel mai înalt nivel.

Igienizarea sistemului de aer condiționat contribuie la o experiență de drum încântătoare și relaxantă.

Avantaje: distrugerea bacteriilor, virusurilor sau agenților alergeni; neutralizarea mirosurilor persistent-neplăcute (prin eliminarea bacteriilor care produc mirosul neplăcut); optimizarea și menținerea randamentului; menținerea eficienței energetice.

Cauza apariției bacteriilor este schimbul rapid de temperatură care are loc la nivelul vaporizatorului (localizat în general în zona centrală a planșei de bord, fiind cel care răcește aerul cald). Acesta facilitează apariția picăturilor de condens care, împreună cu praful ce trece de microfiltrele uzate, creează un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor care trec de filtre.

Remediul este igienizarea instalației cu spray-ul special conceput în acest scop care utilizează o soluție antiseptica, creată pentru acest gen de bacterii. Operațiunea include igienizarea și schimbarea filtrului de habitaclu.

Verificare de vară gratuită

Nu uita să faci o vizită în cel mai apropiat service de Toyota pentru a te asigura că automobilul tău este pregătit pentru orice provocare. Vino să efectuăm verificarea de vară pentru a preveni astfel eventualele evenimente neplăcute.

Pentru siguranța ta și a celor dragi, tehnicienii Toyota vor verifica gratuit buna funcționare a următoarelor sisteme sau repere: frânare; direcție; suspensie; evacuare; iluminare; semnalizare; nivelul de lichide; anvelopele; ambreiajul; starea caroseriei, a centurilor de siguranță, încuietorile și nu numai.

Întreabă consilierul de service despre produsele cuprinse în oferta de vară!

* 12% reducere de preț + până la 10% beneficii prin Programul de Loialitate (în funcție de vârsta autoturismului, 10% pentru +5 ani, 5% pentru 0-5 ani).

Perioada de desfășurare a campaniei: 6 iunie – 15 septembrie 2016. Prețurile afișate conțin TVA și nu includ manopera. Nu se cumulează cu alte condiții speciale în vigoare, exceptând Programul de Loialitate.

Pentru mai multe informații contactează Toyota Timisoara:

Calea Lugojului, nr.88, Ghiroda, Timiș
Tel: 0256.221.051 / : 0256.208.042,
service@timisoara.toyota.ro