Festivalul Dramaturgiei Româneşti la Timişoara

Festivalul Dramaturgiei Româneşti la Timişoara
În perioada 4-12 octombrie 2008, oraşul de pe Bega va găzdui cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Dramaturgiei Româneşti, organizat de Teatrul Naţional Timişoara. Ne vom bucura de spectacole de teatru, concerte Anca Parghel şi Ternipe şi lansări de carte.

Spicum doar câteva dintre piesele cuprinse în programul Festivalului Dramaturgiei Româneşti Timişoara. Astfel, sâmbătă, în 4 octombrie, timişorenii vor putea vedea “Urban kiss”, un spectacol de Răzvan Mazilu, şi “Mansardă la Paris cu vedere spre moarte” de Matei Vişniec, un spectacol de Radu Afrim. Duminică, în 5 octombrie, se va juca “Amalia respiră adânc” de Alina Nelega, un spectacol de Mariana Cămărăşan, şi “Nevasta lui Hans sau Ce să caute un înger în oraşul acesta”, o dramatizare de Ion Sapdaru după Nichita Danilov, un spectacol de Ion Sapdaru.
Luni, în 6 octombrie, se va juca, printre alte piese, “Stă să plouă” de Lia Bugnar, un spectacol de Jiři Trnka. Tot luni, de la ora 21, la Sala 2 vor concerta Paraziţii. Marţi, în 7 octombrie, timişorenii vor putea vedea piesa “Spovedanie la Tanacu”, după Tatiana Niculescu Bran, un spectacol de Andrei Şerban, şi “Spălătorul de creier” de Matei Vişniec, un spectacol de Ovidiu Mihăiţă. De la ora 21, la Sala 2 va avea loc un concert Ternipe.
Miercuri, în 8 octombrie, va concerta Boris Kovac şi La Campanella Orchestra. Joi, în 9 octombrie, se va juca “Fuck You, Eu.Ro.Pa!” de Nicoleta Esinencu, un spectacol de Alexandra Badea, “Amoc” de Alexander Hausvater după Ştefan Zweig, un spectacol de Alexander Hausvater, şi vor concerta, la Sala 2, de la ora 21, Ioniţă, Viorica şi Taraful din Clejani.
Vineri, 10 octombrie, vom vedea, printre altele, “Complexul România” de Mihaela Michailov, un spectacol de Alexandra Badea, şi “Hold-up Akbar sau Toţi în America!” de Radu Pavel Gheo, un spectacol de Ion-Ardeal Ieremia. Sâmbătă, 11 octombrie, se va juca “Stop the tempo” de Gianina Cărbunariu, un spectacol de Anton Korenči, şi va avea loc premiera oficială la “Interzis sub 18 ani” de Mihaela Michailov, un spectacol de Ioana Păun. La Club Porto Arte va concerta, de la ora 21, Maria Răducanu. Duminică, în ultima zi a Festivalului Dramaturgiei Româneşti Timişoara, la Sala 2 va concerta, de la ora 19, Anca Parghel.
Aici puteţi găsi întreg programul FDR Timişoara, cu locurile de desfăşurare ale spectacolelor şi concertelor, ore şi preţuri la biletele de intrare, furnizat de reprezentanţii Teatrului Naţional Timişoara:

FESTIVALUL DRAMATURGIEI ROMÂNEŞTI0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor