Ferestre ideale, de 17 ani la dispozitia timisorenilor

Ferestre ideale, de 17 ani la dispozitia timisorenilor
ADVERTORIAL. Să realizezi ferestre ideale este o artă care cere timp și sacrificii. O demonstrează o companie din Timișoara ai cărei reprezentanți au reușit să construiască un adevărat brand în domeniu. Este vorba despre cei de la Easteuro care de 17 ani le pun la dispoziție timișorenilor ferestre ideale.


Businessurile adevărate se construiesc în timp, iar încrederea clienților se câștigă cu seriozitate și pasiune. O demonstrează timișorenii de la Easteuro care au început de la zero capitolul unei povești de succes.

„Primul atelier de producție a funcționat în Timișoara, într-un spațiu închiriat de 350 mp și o echipă de 5 angajați. În cadrul acestui atelier linia de producție era mecanică”, povestesc cei de la Easteuro.

Se întâmpla în 1998 și de atunci reprezentanții companiei au investit în permanență pasiune, timp și bani într-un domeniu aflat la momentul respectiv la început. În 2001 afacerea a crescut, iar cei de la Easteuro și-au extins activitatea în toate orașele din vestul țării.

În prezent societatea comercială are un punct de lucru la Timișoara, dar și în Jimbolia, Lugoj, Hunedoara, Deva, Sânnicolau Mare și Dudeștii Noi.

În 2005, cei de la Easteuro au cumpărat în Dudeștii Noi un teren de 4.500 de metri pătrați unde, pe locul unor grajduri, au construit hale de producție pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați.

Easteuro are acum 70 de angajați care activează pe trei linii de producție, două mecanice și una automatizată. Produsele realizate respectă standardele cele mai înalte. Cei de la Easteuro folosesc profile cu 4, 5 sau 6 camere, cu rigiditate ridicată și rezistență la încovoiere, pentru o adâncime de construcție de 73 mm. Produsele au grosimea peretelui exterior de la 2,5-3 mm, etanșare cu 2-3 rânduri de garnituri, coeficient de transfer termic de 1,27 W/m2K pentru profile armate, dar și rezistență ridicată la condiții de mediu.

Ferestrele au dimensiunile măsurate, cu unul sau mai multe canaturi, fixe sau mobile, cu deschidere simplă sau oscilo-batantă. Formele clasice ale ferestrei pot fi înlocuite cu unele neregulate, potrivite oricărui tip de spațiu.

De 17 ani Easteuro încearcă să vină în întâmpinarea clienților care doresc să renoveze sau să construiască imobile de orice fel, oferind tâmplărie PVC cu geam termopan de calitate, cu accesoriile aferente. De asemenea, personalul calificat din cadrul companiei oferă servicii de specialitate în domeniul tâmplăriei PVC cu geam termopan.

Taguri:Regulament de plasare a anunturilor