Femei la cumparat de cauciucuri: Tot mai multe sunt online

Femei la cumparat de cauciucuri: Tot mai multe sunt online
ADVERTORIAL. Numărul femeilor care au cumpărat cauciucuri de pe cauciucuridirect.ro a fost în 2016 mai mult decât dublu faţă de anul precedent. Deși cumpărătorii feminini se află și acum clar în minoritate, tendința se conturează vizibil în direcția emancipării, după cum ne comunică magazinul online.


Conform părerilor clienţilor, trendurile la cauciucurile vândute, sintetizate de Delticom și evaluate pe portalul independent online de evaluare a cauciucurilor, testcauciucuri.ro, au poziționat cel mai des cauciucurile de marca Nankang și Michelin în vârful topurilor. Astfel, cauciucul Nankang ocupă poziția de leader în domeniul cauciucurilor celor mai economice în ceea ce privește consumul de combustibil și în domeniul celor care prezintă cel mai mare confort de rulare, dar totodată ocupă locul 1 în ceea ce privește uzura cea mai rapidă.

Cauciucul Michelin este în general pneul cu cele mai bune evaluări, cauciucul pe care clienții l-ar achiziționa cel mai probabil și … pentru că iarna bate la ușă: este cauciucul cu cea mai bună aderență pe carosabilul înzăpezit.

A nu-ți schimba iarna anvelopele cu cele potrivite sezonului rece reprezintă un risc major atât pentru siguranța proprie, cât și pentru cea a celorlalți participanți la trafic, spun la unison specialiștii.

Un test de frânare recent efectuat de cauciucuridirect.ro a arătat că și asfaltul rece poate fi un factor important al distanței de frânare. Deci chiar și pe carosabilul uscat, dar rece, sunt utile pneurile de iarnă, spune comisarul Nicolae Crainic de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Arad.

Este necesară schimbarea cauciucurilor atunci când temperaturile coboară sub 7 grade celsius.

“Știm că frigul schimbă proprietățile cauciucurilor și performanțele de frânare”, spune Traian Pop, de la cauciucuridirect.ro. De asemenea este necesară verificarea profilelor de adâncime înainte de montare, la cauciucurile de iarnă limita minimă admisă fiind de 4 mm.
Regulament de plasare a anunturilor