Fără fumuri la Universitatea de Vest

14Comentarii
Fără fumuri la Universitatea de Vest
Timişoara - Senatul Universităţii de Vest din Timişoara a luat, marţi, o hotărâre care îi va nemulţumi pe mulţi dintre studenţii vicioşi: gata cu fumatul!

Senatul UVT a decis, în cursul zilei de ieri, să interzică fumatul în barul de la subsolul clădirii, în faţa universităţii şi în părculeţele interioare. „Aceasta e o decizie importantă, în spiritul legii. Vor fi înlăturate scrumierele din faţa clădirii şi vor fi lipite afişe cu „Fumatul interzis””, ne-a spus rectorul Ioan Talpoş. Pe viitor vor fi amplasate două locuri special amenajate pentru fumători, unul la ieşirea înspre Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, iar celălalt în partea opusă, înspre Institutul de Cercetare a Materiei Condensate. Săptămâna aceasta, fumătorii sunt scutiţi de sancţiuni, dar de marţea viitoare li se promit penalizări în cazul în care îşi vor aprinde o ţigară în locurile nepermise. „Vom instala senzori de fum, iar pe cei ce nu vor respecta noile reguli îi vom penaliza. Sancţiunile vor varia de la amenzi la sancţiuni disciplinare, până la exmatricularea studentului”, a adăugat rectorul. Studenţii, ce-i drept, cei fumători, nu sunt foarte împăcaţi cu această decizie. „Cum să interzică fumatul? Doar în parcurile interioare suntem în aer liber. O să ajungem din nou să fumăm în toalete, cum făceam prin liceu”, ne-a spus Adrian, student la o facultate din cadrul UVT.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor