Fără emoţii la Galati

Gică Hagi îşi face mâine debutul pe banca tehnică la Poli, cu speranţa că echipa sa va obţine o victorie la Galaţi, cu Oţelul.Instalat la cârma echipei bănăţene în urmă cu zece zile, Hagi a declarat ieri că nu îi cunoaşte foarte bine pe jucători, dar nu are emoţii la debut.

„Nu mai sunt atât de tânăr să am emoţii. Sper să fie de bun augur debutul meu, să obţinem o victorie atât de necesară. Mergem cu gândul să obţinem trei puncte”, a spus Hagi.

Trei jucători de bază ai echipei, Viorel Moldovan, Gabriel Cânu, Gigel Bucur şi Ovidiu Petre sunt accidentaţi şi nu fac deplasarea la Galaţi.

„Chiar şi în aceste condiţii, nimic nu schimbă gândul cu care plecăm la Galaţi. Avem soluţii în atac.

De obicei dau primul „unsprezece” înainte de meci”, a precizat managerul general al echipei tehnice. Hagi spune că terenul prost de la Galaţi nu-i va împiedica pe jucătorii săi să aplice tactica pregătită.

„Trebuie să ne adaptăm repede la terenul de joc. Întâlnim o echipă în criză, care va da totul să câştige. Avem atuurile noastre”, a explicat Hagi.

„Regele” a convocat un lot de 20 de jucători pentru acest meci, la Galaţi plecând şi juniorii Scutaru şi Daminuţă. Meciul dintre Poli şi Oţelul se joacă mâine, la ora 14, fiind transmis în direct de TVR2.
Regulament de plasare a anunturilor