Fără apă rece în noaptea de joi spre vineri

Reactualizat la:
Fără apă rece în noaptea de joi spre vineri
Societatea Aquatim anunţă că întreruperile la apa rece stabilite iniţial pentru joi, între orele 9-18, pe mai multe străzi din zona Calea Aradului din Timişoara, au fost reprogramate. Locuitorii din zonă vor rămâne fără apă în noaptea de joi spre vineri.

Mai exact, Aquatim va opri apa rece începând de joi, de la ora 19, până vineri dimineaţă, la ora 6, întreruperile fiind reprogramate pentru că în această perioadă se susţin examene de bacalaureat la Grupul Şcolar Agricol Iulian Drăcea. Problemele sunt cauzate de lucrările de intervenţie la reţea, care se vor executa la intersecţia străzilor Calea Aradului şi Felix. Vor rămâne fără apă rece consumatorii de pe străzile: Calea Aradului, între Felix şi Ştefan Procopiu, Armoniei, Marginii, Aurora, Tudor Arghezi, Ştefan Procopiu, Horia Hulubei, precum şi cele două mari centre comerciale din zonă, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, Uzinele Textile Timişoara şi Grupul Şcolar Agricol Iulian Drăcea. Consumatorii de pe străzile Câmpina şi Ion Barbu vor avea presiune scăzută la apă.

La reluarea alimentării, este posibil ca apa să fie tulbure, iar reprezentanţii Aquatim recomandă populaţiei să nu o folosească în scopuri menajere până când nu se limpezeşte, pentru că perturbarea va fi de scurtă durată. Sesizări şi reclamaţii puteţi face la dispeceratul non-stop al societăţii, la 0256/201.362.

Joi, fără apă rece pe Calea AraduluiCitiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor