Fanii cauta voluntari pentru proiectul ASU Politehnica

De M. Hoster
1Comentariu
Fanii cauta voluntari pentru proiectul ASU Politehnica
Fanii cauta voluntari pentru proiectul ASU Politehnica
O parte dintre fanii fotbalului timişorean rămân consecvenţi ideilor lor şi în continuare consideră că proiectul ACS Poli Timişoara, iniţiat de primărie şi CJT nu-i reprezintă. Astfel, ei insistă să creeze o echipă nouă, aşa numitul proiect ASU Politehnica, iar pentru aceasta se caută voluntari dispuşi să ajute la punerea în funcţiune a iniţiativei.

La finalul săptămânii trecute toţi cei care sunt interesaţi de ASU Politehnica au fost chemaţi să participe la o întâlnire la care să se pună bazele noului club. Zis şi făcut! Locul ales nu putea fi decât … Universitatea Politehnica, mai precis, Facultatea de Mecanică. Cei de la Peluza Sud, cei care se ocupă de proiect, s-au declarat mulţumiţi de întâlnire: „Ne bucurăm să vedem că în sala 115 a Facultăţii de Mecanică s-au adunat atâţia oameni interesaţi de o continuare morală a Politehnicii şi că sunt destui oameni dispuşi să se implice activ în acest proiect. De asemenea ne bucurăm că am reuşit să găsim un numitor comun, iar de aici discuţiile pot evolua şi le putem transforma în lucruri concrete. Încă o dată trebuie însă subliniat că acest lucru îl putem face doar ÎMPREUNĂ, implicându-ne. Fiecare după puteri, fiecare după posibilităţi, fiecare după timpul pe care îl are la dispoziţie, însă lucrând împreună, făcând ca acest proiect să fie unul “al nostru”, de suflet, aşa cum îl vrem”, au anunţat aceştia.

Cum proiectul ASU Politehnica se leagă, acum cei din peluză caută voluntari pentru a se alătura iniţiativei, oameni care să ajute benevol la demararea activităţii. „Transparenţa şi implicarea sunt coordonatele principale după care se va desfăşura proiectul ASU Politehnica, în cazul în care hotărâm să acceptăm această provocare. Pentru aceasta e nevoie de oameni care să se ocupe de bunul mers al lucrurilor, pe bază de voluntariat, în limita timpului disponibil. În cazul în care consideraţi că puteţi da o mână de ajutor vă rugăm fie să trimiteţi un mail la adresa peluzasudtimisoara@gmail.com, fie un mesaj aici, pe Facebook. Nu contează domeniul de activitate în care aveţi cunoştinţe, contează doar dorinţa de a face ceva pentru POLI şi de a fi parte din acest proiect”, sună anunţul lansat de Peluza Sud prin intermediul Facebook. Ambele anunţuri se încheie simplu: „Hai POLI”.

Mai rămâne ca fanii să facă şi selecţie de fotbalişti pentru noua echipă. Proiectul nu ar fi ceva unic în fotbal, asemenea acţiuni au mai fost iniţiate şi de fanii altor formaţii, cu nume mult mai mari. Unul dintre cele mai cunoscute exemple este cel al suporterilor de la Manchester, ei au înfiinţat FC United ca răspuns la preluarea echipei Manchester United de un grup american.

Reprezentantii Peluza Sud sunt categorici in problema fuziunii Poli: Nu, multumim!

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor