Au fost stabilite taxele de pasunat la Faget

De Corina Eva
Au fost stabilite taxele de pasunat la Faget
Au fost stabilite taxele de pasunat la Faget
Consilierii locali au adoptat taxele speciale pentru anul 2012 pentru păşunat. Serviciul de specialitate din cadrul Primăriei Făget va lua măsuri ca, atât înainte de intrarea animalelor pe păşune, cât şi în timpul păşunatului să se efectueze curăţirea păşunilor de arboret, resturi vegetale şi mărăcinişuri.

Perioada de păşunat a fost stabilită între 1 mai 2012-30 octombrie 2012. Cei care vor să ocupe suprafeţe de teren în păşuni extravilane (stâni, depozitări materiale, construcţii sezoniere şi altele) vor plăti o taxă anuală de 1 leu pentru 1 metru pătrat de teren. Taxa pentru recoltarea produselor accesorii de pe păşuni, păşuni împădurite, păşuni proprietatea unităţii administrativ teritoriale a fost stabilită în funcţie de suprafaţă la 0, 50 lei/ha/an, iar taxa pentru valorificarea vegetaţiei forestiere de pe păşuni (pe grămadă): 50,00 lei. Crescătorii de animale au obligaţia de a-şi înregistra efectivele de animale în Registrul agricol.

În acelaşi sens, sunt interzise construcţiile sau amenajările de orice fel pe păşunea comunală, depozitarea materialelor de orice fel pe păşune, fără acordul Consiliului Local, precum şi schimbarea destinaţiei suprafeţelor de pajişti în alte categorii de folosinţă fără aprobările legale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

Făget.
TION.RO

Search in Făget

Filtrare cautari

Contacteaza-ne
Adrese utile