Facultatea de Drept din Timisoara va avea parteneri academici din China

De M. Hoster
1Comentariu
Facultatea de Drept din Timisoara va avea parteneri academici din China
Universitatea de Vest Timişoara are partneri inclusiv în China. Reprezentanţii Academiei de Ştiințe sociale din Shanghai au vizitat oraşul de pe Bega şi au participat la mai multe evenimente organizate de Facultatea de Drept.

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a primit, săptămâna aceasta, vizita unei delegaţii de profesori și cercetători în domeniul dreptului penal și al dreptului procesual penal de la Academia de Știinţe Sociale din Shanghai (China), condusă de Prof. Dr. Ye Qing (vice-preşedintele Academiei şi director al Institutul de Ştiinţe Juridice). Din delegaţie au mai făcut parte Du Wenjun, Tu Longke, Chen Ling și Duan Zhanchao, profesori şi cercetători în cadrul institutului.

Programul vizitei a inclus Masa rotundă Globalizarea și dreptul procesual penal şi Conferinţa Noul Cod penal şi noul Cod de procedură penală: mai aproape de principiile moderne ale dreptului penal, ambele desfăşurate luni, 10 iunie, la sediul Facultăţii de Drept din Timişoara, precum şi Conferinţa Despre noile modificări ale dreptului procesual penal în China (On New Amendments to Criminal Procedure Law of China), susţinută de Prof. Dr. Ye Qing marţi, 11 iunie, la sediul Universităţii de Vest din Timişoara.

La manifestări au participat specialiști în drept penal și drept procesual penal de la Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, precum și reprezentanţi ai autorităţilor și instituţiilor relevante din domeniul juridic în plan naţional (Ministerul Justiţiei, Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Institutul de Cercetări Juridice Acad. Andrei Rădulescu al Academiei Române).

Cu ocazia acestei vizite, între Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi Institutul de Ştiinţe Juridice al Academia de Știinţe Sociale din Shanghai a fost semnat un acord de cooperare academică.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor