Faceti-va rezervarea de vacanta! De acum veti economisi bani cu ajutorul panourilor fotovoltaice

Reactualizat la:
Faceti-va rezervarea de vacanta! De acum veti economisi bani cu ajutorul panourilor fotovoltaice
ADVERTORIAL. Vine primăvara, iar soarele revine, mai des și mai strălucitor ca niciodată. Ar fi păcat să nu beneficiați de energia solară. Este pe gratis, este ecologică, iar factura de curent poate deveni o amintire. Ba mai mult, puteți furniza tocmai dumneavoastră surplusul de curent. E simplu. Cum? Două cuvinte: panouri fotovoltaice.

Dacă vă amintiți vara din Grecia, atunci sigur aveți în fotografiile de concediu și panourile fotovoltaice – de multe ori singura sursă de curent a locuitorilor acestei țări plină de istorie și soare. De ce să rămână aceste panouri fotovoltaice în poze? Transpuneți-le în realitate și veți avea numai de câștigat. Mai mult, vă puteți gândi de acum la mare, la Grecia, Italia, pentru că odată cu instalarea unui panou fotovoltaic veți face economii, nu veți mai plăti energia electrică și, mai mult, veți câștiga bani prin injectarea de energie în rețea.

Cum să faceți toate aceste lucruri, puteți afla de la specialiștii EETim, care oferă de ani de zile soluții în domeniul tehnologiei fotovoltaice, în Timișoara.

Reprezentanții EETim acoperă patru domenii de interes maxim în domeniu: instalaţii electrice, automatizări industriale, execuţie de tablouri electrice de distribuţie a energiei electrice şi sisteme fotovoltaice, asigurând pentru toate proiectare, instalare şi mentenanţă.

Tot specialiștii de la EETim sunt cei care vă oferă sisteme care puse la punct pot asigura consumul unei gospodării medii cu energie verde, gratuită. Un astfel de sistem poate alimenta fără probleme o casă, fermă sau pensiune la un consum lunar de 300 de watt-ora (Wh). Durata de viață a echipamentelor depășește 25 de ani și necesită cheltuieli minime de mentenanță, iar energia este disponibilă imediat sau ulterior, prin stocarea sa în acumulatori. Energia electrică poate fi folosită pentru alimentarea gospodăriei sau poate fi injectată în sistemul național, ceea ce poate aduce avantaje financiare din comercializarea ei.

Compania EETim vă pune la dispoziție cele mai bune soluţii în domeniul sistemelor de panouri fotovoltaice. În plus, aveți parte de consultanţă de specialitate în domeniu.

Informaţii suplimentare se pot obţine pe pagina de internet, la adresa www.eetim.ro, la adresa de mail eet@eetim.ro, sau la sediul societăţii , pe Bulevardul Industriei nr. 4, tel 0256-291.661.

Faceți-vă încă de acum rezervarea de vacanță, pentru că odată cu instalarea panourilor fotovoltaice veți începe să economisiți bani. Iar grecii și italienii vă așteaptă. Au și ei panouri fotovoltaice…

Taguri: