Fa un salt cu parasuta si schimba viitorul unui copil

Fa un salt cu parasuta si schimba viitorul unui copil
ADVERTORIAL. Parașutiștii de la Clubul GoJump sunt puși pe fapte bune și îi invită și pe românii din vestul țării să îi ajute de sărbători să schimbe viitorul unui copil.

Clubul GoJump scoate la vânzare, în perioada 2-23 decembrie 2015, o serie limitată de vouchere pentru un salt în tandem cu parașuta de la peste 3.000 de metri, urmat de o cădere liberă de aproximativ 40 de secunde – unde se ating viteze de peste 200 km/h – și o plimbare lină cu parașuta până la sol.

Fiecare voucher achiziționat înseamnă automat și o donație către programul „Donator de viitor”, gestionat de World Vision România. Prin acest program, până în prezent, 106.000 de copii au primit rechizite școlare, iar 76.000 de copii au primit îmbrăcăminte și încălțăminte pentru a putea merge la școală.

Voucherele scoase la vânzare de Clubul GoJump pot fi folosite oricând în sezonul 2016, iar cei care le achiziționează au prioritate la programări. De asemenea, cumpărarea unui voucher aduce și o reducere semnificativă la prețul unui salt în tandem.

Fă o faptă bună de sărbători și sari cu parașuta!

Asociația Timișoara Parachute Club Sportiv este un club sportiv acreditat care este dedicat dezvoltării parașutismului ca sport în România și toată lumea este binevenită.

Suntem afiliați Asociației de Parașutiști din Statele Unite, oferim cursuri recunoscute internațional sub sistemul USPA și eliberăm licențe USPA. Oferim cursuri în majoritatea sfârșiturilor de săptămână în lunile de vară.

Contact:
web: www.gojump.ro
email: bookings@gojump.ro
tel: +40 773 787 553

Taguri:Regulament de plasare a anunturilor