Expozitie chinologica de inceput de an: Timisoara Winter Trophy

De M. Hoster
Expozitie chinologica de inceput de an la Timisoara
Expozitie chinologica de inceput de an la Timisoara
Sezonul expoziţiilor chinologice din România se deschide şi în acest an la Timişoara. La Complexul Expovest, situat pe Calea Lugojului, pe 19 şi pe 20 ianuarie va avea loc prima manifestare de gen din 2013. Este vorba de o premieră, un CACIB care va avea loc în două zile consecutive, Timişoara Winter Trophy, plus tradiţionalul Turneu al Campionilor, în cadrul căruia se va acorda titlul de Top Dog of the Year. Deţinătorii de câini de rasă sunt încă aşteptaţi să se înscrie la eveniment.

Asociaţia Chinologică Română a judeţului Timiş organizează în zilele de 19 şi 20 ianuare prima expoziţie de câini din acest an. Timişoara Winter Trophy este o premieră pentru oraş, în sensul că evenimentul este împărţit pe două zile. Sâmbătă, 19 ianuarie vor intra la arbitraje câinii din grupele FCI 2, 4, 5, 6, 7 şi 10, iar duminică, 20 ianuarie, cei din grupele 1, 3, 8 şi 9. Totodată, sâmbătă este programat şi evenimentul de final de an pentru concursurile chinologice din 2012, mai precis Turneul Campionilor, concurs special în cadrul căruia se va desemna exemplarul canin care va obţine titlul de Top Dog of the Year, cel mai bun câine al anului. Clasamentul se stabileşte în funcţie de punctele adunate de participanţi pentru titlurile obţinute în anul 2012.

Cele două expoziţii vor avea loc la Complexul Expovest din Timişoara, situat pe Calea Lugojului nr. 7, la ieşirea din oraş.

Proprietarii de câini care doresc să se încrie la eveniment sunt aşteptaţi să o facă, data limită fiind 12 ianuarie. Înscrierile se pot face on-line (pe pagina de internet a ACHR Timiş, www.achr-tm.ro), prin e-mail (achrtm@yahoo.com), fax (0256.496940), prin poştă sau direct la sediul asociaţiei in timpul programului de lucru. Vă reamintim că sediul ACHR Timiş are sediul situat pe strada  V. Oniţiu (fosta Şoimos) nr.19.

Biletul de acces la eveniment va costa 5 lei, persoanele în vârstă, copiii şi persoanele cu handicap având acces gratuit.

Concurs de frumusete pentru… catei, la Timisoara

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor