Expo Kilipir – Târgul marilor reduceri

Expo Kilipir – Târgul marilor reduceri
Pentru a veni în sprijinul agenţilor economici, producători sau comercianţi din industria bunurilor de consum, dar şi din alte sectoare cu impact asupra traiului zilnic al cetăţeanului, în aceste vremuri de profundă criză financiară şi economică STAR EXPO Timişoara organizează cea de-a doua ediţie a manifestării expoziţionale “ EXPO KILIPIR – TÂRGUL MARILOR REDUCERI “.

Evenimentul are loc în perioada 10 – 14 noiembrie 2010, în pavilionul mobil situat vis-a-vis de Kaufland, Circumvalaţiunii, Timişoara.

Acţiunea crează posibilitatea de a fi expuse spre vânzare, produse din anul 2010, precum şi produse din stoc nevalorificate în perioadele rezervate reducerilor de preţuri, contribuind astfel, într-o mare măsură, la evitarea unor eventuale pierderi pe care le-ar înregistra agenţii economici datorită mărfurilor şi serviciilor devenite greu vandabile.

Succesul acestui demers este în mod cert garantat, întrucât cumpărătorii, afectaţi şi ei de efectele crizei, fie că sunt salariaţi, şomeri sau pensionari, sunt interesaţi în procurarea la preţuri avantajoase a unor bunuri de folosinţă personală sau pentru nevoile gospodăriei. Aceasta, cu atât mai mult cu cât târgul este organizat într-o perioadă premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, iar articolele din producţia acestui an pot constitui veritabile cadouri pentru cei dragi, începând cu copiii şi terminând cu bunicii.

Deci, la acest târg de toamnă-iarnă, se vând produse noi la preţuri ieftine, mult mai mici decât cele din rafturile magazinelor.

Sunt prezente peste 50 de firme din România şi Ungaria care vor comercializa pentru sezonul de toamnă-iarnă: confecţii, confectii piele şi blană, tricotaje, genţi, portmonee, curele, îmbrăcăminte de zi, business şi pentru evenimente speciale, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi adolescenţi, încalţăminte casual şi sport, schiuri, îmbrăcăminte şi bocanci pentru schi, lenjerie, ciorapi, pijamale, căciuli, fulare, textile pentru casă, cosmetice, bijuterii, gablonţuri, eşarfe, dulciuri, produse apicole, plante de apartament şi de grădină, souveniruri, produse casnice, produse de curăţenie.

Biletul de intrare costa 2 lei, dar, cu acest bilet se poate intra in fiecare zi.

Expoziţia este deschisă în perioada 10 – 14 noiembrie, între orele 10 – 20.