Explicarea noului Cod Fiscal a atras sute de reprezentanti ai firmelor la Centrul Regional de Afaceri Timisoara

De Marcel Hoster
Explicarea noului Cod Fiscal a atras sute de reprezentanti ai firmelor la Centrul Regional de Afaceri Timisoara
© TION: Explicarea noului Cod Fiscal a atras sute de reprezentanti ai firmelor la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (foto: Constantin Duma)
Prezentarea modificărilor aduse noului Cod Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală au atras sute de reprezentanţi ai agenţilor economici, joi, la Centrul Regional de Afaceri. În cadrul unui seminar de specialitate, inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara au oferit celor prezenţi răspunsuri la o serie dintre problemele legate de noua legislaţie.


Interes extrem de ridicat din partea agentilor economici din Timiş pentru seminarul susţinut de cei de la Direcţia de Finanţe. Legislaţia stufoasă i-a făcut pe reprezentanţii firmelor să participe la eveniment în scopul lămuririi problemelor concrete pe care le-au întâlnit în activitatea desfăşurată. Pe lângă dezbaterea legată de Codul Fiscal, s-a mai discutat despre taxa pe valoarea adăugată, impozitul pe profit sau legislaţia intracomunitară.

„La sfârșitul anului trecut, Codul de Procedură Fiscală și Codul Fiscal au suferit niște modificări substanțiale. Am considerat că este necesar și oportun acest seminar care să prezinte modificările la cele două legi și, în același timp, să răspundem la o serie de întrebări și nelămuriri pe care le-au ridicat oamenii de afaceri”, a declarat Ovidiu Lucian Heiuș, directorul executiv al DGRFP Timişoara.

„Evenimentul este unul de mare anvergură din trei motive: numărul mare de participanți, tema de interes și profesionalismul experților. Din acest motiv am adus șapte experți de la Direcția Regională pentru Finanțe Publice Timișoara”, a declarat directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, Florica Chiriță.

Pentru a prelua şi mai multe dintre problemele întâlnite în activiatea desfăşurată, cei de la Finanţe au oferit celor prezenţi o serie de formulare pe care cei interesaţi au putut să scrie nelămuririle avute, iar ulterior, reprezentanţii instituţiei au răspuns acestora.

Seminarul a fost organizat de CCIA Timiş, împreună cu Direcţia de Finanţe, şi se înscrie în seria de acţiuni de informare a agenţilor economici, desfăşurate împreună cu instituţiile deconcentrate din Timiş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !