Evaluare gratuita pentru pacientii din Timisoara cu un medic de la Medipol University Hospital

Evaluare gratuita pentru pacientii din Timisoara cu un medic de la Medipol University Hospital
ADVERTORIAL. Medipol University Hospital din Istanbul va găzdui joi, 24 martie, între orele 15.00 – 18.00, la Hotel Timișoara din str. Mărășești nr. 1-3, o serie de întâlniri în care prof. dr. Ece Salihoglu, specialist în Cardiologie și Chirurgia Cardiovasculară Pediatrică va oferi a doua opinie medicală gratuită pentru pacienți din Timișoara.

Prof. dr. Ece Salihoglu are o experiență de 16 ani în chirurgia cardiovasculară pediatrică, cu peste 130 de articole internaționale publicate și foarte multe cazuri rezolvate.

Bosforsem Medical Services va înregistra solicitările pacienților ce doresc participarea la întâlnirea cu prof. dr. Ece Salihoglu și le va furniza acestora toate informațiile necesare despre acest eveniment.

Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuită din 24 și 25 martie se face doar pe bază de programare, la telefon 021-3139854 sau 0724595815 sau pe email, la adresa info@bosforsem.net.

Detalii despre Spitalul Universitar Medipol Mega Istanbul

Medipol Mega University Hospital, reprezentat oficial în România prin Bosforsem Global Medical Services, este una dintre cele mai inovatoare companii medicale din Turcia, de referinţă la nivel european prin serviciile medicale oferite şi prin programele de excelenţă în: Oncologie, Neurochirurgie, Pediatrie, Transplant Hepatic, Transplant Medular, Terapii cu Celule Stem, Ortopedie, Cardiologie, Radioterapie, Genetica Oncologica și Medicala, Obstetrica – Ginecologie, Fertilizare In Vitro, Programe de Control al Sănătății (Check-Up).

Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai înalte standarde internaţionale în domeniul tratării pacientului. Cel mai solicitat de pacienții romani este Centrul de Oncologie. Centrul oferă, de asemenea, un program de screening cuprinzător, dezvoltat pentru a identifica persoanele sănătoase şi pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului.

Organizat strategic pe baza conceptului de „spital în spital”, centrul permite tuturor disciplinelor implicate în tratamentul şi observarea pacienţilor cu cancer să colaboreze sub acelaşi acoperiş. Acest lucru este extrem de important, deoarece atât pacientul, cât şi medicul primar pot apela cu uşurinţă la asistenţă din partea altor specializări medicale.

Spitalul Universitar Medipol Mega este unul dintre cele mai mari şi mai respectate spitale din Turcia şi are un departament dedicat satisfacerii nevoilor pacienţilor internaţionali, astfel că, încă de la început, veţi fi preluat şi coordonat de o persoană vorbitoare de limba română, ce vă va îndruma pe toată perioada tratamentului şi se va ocupa de toate detaliile, permiţându-vă să vă concentraţi pe vindecare.

Indiferent de afecţiune, dacă un pacient are o boală diagnosticată de medicul acestuia din România şi trimite dosarul medical către reprezentaţii Bosforsem Global Medical Services din București, acesta va primi o a doua opinie medicală gratuită şi opţiunile de tratament furnizate de medicii specialişti din Turcia, alături de o estimare a costurilor, în cazul în care pacientul doreşte să meargă la clinică.

Pentru programări în cadrul Spitalului Universitar Medipol Mega sau pentru informaţii suplimentare, va rugăm să ne contactaţi telefonic sau să ne trimiteţi un email!

Bosforsem Global Medical Services
Str. Piata Montreal nr. 10, incinta clădirii WTC, et. 1
Telefon: +4 021 313 98 54 / +4 0724 595 815
Email: info@bosforsem.net
Website www.bosforsem.net / www.internationalmedipol.com
Regulament de plasare a anunturilor