Evadare in mijlocul naturii, alaturi de cei dragi

Evadare in mijlocul naturii, alaturi de cei dragi
© foto: Germisara
ADVERTORIAL. Atunci când ai senzația că problemele că te copleșesc, iar sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești par că nu se mai termină, ce poate fi mai plăcut decât să te retragi într-un loc în care natura este mai darnică decât oriunde, iar cei din jur fac tot ce le stă în putință ca îți asigure relaxarea atât de dorită? Ei bine, un astfel de loc nu este departe de casa ta. El se numește Hotel Germisara Resort & Spa **** și aici poți găsi tot ceea ce îți dorești: odihnă, relaxare, răsfăț la SPA, dar și tratamente balneare, excursii în locuri minunate, totul într-un cadru natural de vis.

Hotelul Germisara Resort & SPA **** s-a impus pe piața turismului balnear, de wellness și SPA grație condițiilor și serviciilor diversificate pe care le oferă.

Și tot grație serviciilor și condițiilor pe care le oferă, acesta a devenit un loc preferat și de cei interesați de organizare de conferințe, ședințe și building-uri pentru companii din țară și străinătate. Hotelul dispune de patru săli de conferințe de diferite dimensiuni, dotate cu toate echipamentele moderne necesare.

Turiștii sunt așteptați cu tot confortul în cele 144 de camere ale hotelului, double și apartamente, elegante și cu dotări de patru stele. Un restaurant tot de patru stele este gata să satisfacă toate gusturile în materie de preparate tradiționale sau sofisticate.

Punctul de maximă atracție pentru turiștii de toate vârstele îl reprezintă baza de fitness/wellness/sport. Poți să te bucuri de piscina acoperită, ori de piscina cu apă termală, de SPA.

page

Dacă te interesează tratamentul balnear, aici poți beneficia de hidrokinetoterapie de grup în piscina de tratament cu apă termală la 36°C, aerosoli de grup (cu efect de salină), electroterapie (curenți interferențiali, curenți diadinamici, curenți tens, curenți trabert), magnetoterapie cu aparatură specială de ultimă generație ASA PTM-QS și paturi cu aplicatori integrați, unde scurte cu aplicatori speciali de tip circuploda (focalizează fluxul de înaltă frecvență pe zona de tratament și crește eficiența tratamentului), ultrasunete, aplicații cu parafină (nu cu gel siliconic) preparată cu aparate speciale de sterilizare și pregătire a parafinei, laserterapie cu lasere MLS de mare putere, robotizate, baie galvanică, baie cu arome și hidromasaj (jacuzzi în apă termală).

Copiii sunt clienți dragi și pentru ei au fost prevăzute locuri de joacă și diverse modalități de a se simți în voie și de a se distra.

Locuri minunate te așteaptă să le descoperi

Stațiunea Geoagiu este situată la confluența cursului inferior al râului Geoagiu cu râul Mureș, într-o depresiune formată din ultima ramificație a Munților Metaliferi.

Pe lângă vestigiile istorice și frumusețea munților Metaliferi, stațiunea este recomandată pentru apele mezotermale minerale folosite pentru cura internă (gastrite cronice, afecțiuni cronice hepatobiliare și diabet, alergii, anemii și convalescențe după boli infecțioase) și externă (afecțiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, în tulburări circulatorii și afecțiuni ginecologice).

La mică distanță de stațiune se află multe locuri minunate, care așteaptă să le descoperi și de fiecare dată vei găsi ceva nou și interesant.

Și dacă vrei să afli mai multe detalii despre stațiune ori despre modalitățile de petrecere a timpului liber, consultă pagina noastră: www.hotelgermisara.ro. Tot aici poți face rezervări pentru tine și cei pe care îi dorești alături de tine într-o vacanță de excepție.

(76867)
Regulament de plasare a anunturilor