Evacuare la Bastionul din Timisoara. Trei localuri sunt scoase afara

De Adrian Panduru
16Comentarii
Evacuare la Bastionul din Timisoara. Trei localuri sunt scoase afara
© Tion: Evacuare la Bastionul din Timisoara. Trei localuri sunt scoase afara
Trei localuri din Timișoara, care funcționează în Bastion, se află în procedură de evacuare. Este vorba despre restaurantul Cheers, cafeneaua Café du Paris și Zambara, din incinta Bastionului, care aparțin firmei Elaine SRL, deținută de Dorin Epure. Cele trei localuri sunt evacuate pentru că le-a expirat contractul cu Consiliul Județean Timiș.

„Suntem în procedură de evacuare a societății comerciale Elaine SRL, pentru expirarea contractului pe care l-a avut cu CJ Timiș. Procedura este făcută de un executor, urmează să fie sigilate spațiile și va fi desemnat un custode neutru. Activitatea societății comerciale va înceta din acest moment. Este vorba despre patru spații (n.r. – localul Cheers ocupă două spații): Zambara, Cafe de Paris și Cheers. Urmează o procedură de licitație, în momentul în care spațiile vor fi eliberate”, spune Dan Păduraru, administratorul Complexului Bastion.

CJ Timiș are un titlu executoriu nedefinitiv, emis de Judecătoria Timișoara, contestat de SC Elaine SRL.

„Este vorba despre o procedură de evacuare silită, cu un titlu executoriu nedefinitiv, emis de Judecătoria Timișoara. Se dorește de către CJ predarea acestor spații, în vederea procedurii de licitație publică. La nivelul CJ s-a adoptat în 30 mai o hotărâre de scoatere la licitație publică a acestor spații, în vederea închirierii. Noi am deținut aceste spații în baza unui contract de asociere în participațiune încă din 2001, iar pe parcursul celor 15 ani investițiile efectuate și eficientizarea acestui complex al Bastionului Theresia cred că ne și aparțin. Am încercat să existe o continuitate în exploatarea acestor spații, cu achitarea tuturor spezelor la zi: cota de asociere în participațiune, despăgubiri pentru lipsa de folosință, impozite și utilități. Societatea este la zi cu toate plățile. Se argumentează necesitatea evacuării în sens juridic pentru a se putea ține această licitație la care cu siguranță vom participa. Legea permite acordarea unui termen rezonabil pentru a fi scoase bunurile. Înțelegem să ne supunem acestei dispoziții judecătorești, dar nu înseamnă că nu vom continua să ne susținem drepturile pe care noi credem că le avem. Urmează ca Tribunalul Timiș să se pronunțe în apelul pe care noi l-am declarat, în zilele următoare, termenul încă nu este fixat”, a spus Arcadie Anastasescu, avocatul care reprezintă societatea ale cărei localuri sunt evacuate.16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor