Evacuare cu scandal la Timişoara

5Comentarii
Evacuare cu scandal la Timişoara
Executorii Primăriei Timişoara s-au prezentat, marţi dimineaţa, pe bulevardul Iuliu Maniu, împreună cu mai mulţi muncitori şi poliţişti, pentru a evacua o femeie dintr-o locuinţă. În timp ce autorităţile susţin că aceasta ocupa imobilul fără forme legale, femeia susţine că a fost evacuată abuziv.  | Video

Muncitorii tocmiţi de primărie i-au scos femeii toate lucrurile din imobil şi le-au depozitat într-o curte interioară. Reprezentanţii municipalităţii susţin că aceasta locuia pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 14, fostă Reşiţa, fără forme legale, drept pentru care s-a dispus evacuarea. Persoana care a stat aici susţine însă că cei de la primărie nu i-au putut prezenta niciun document din care să reiasă că instituţia ar avea în proprietate respectivul spaţiu. „Am sperat că dânşii îmi vor prezenta o dispoziţie recentă, o hotărâre a instanţei şi în primul rând un CF. N-au nimic din toate acestea, dar ei mă evacuează, Primăria Timişoara. Chiar aşa, instituţia asta comandă şi noi toţi ne supunem directivelor lor? Asta-i legea junglei… Vreau să văd în ce bază vrea primăria spaţiul. Acest imobil foarte încurcat a aparţinut dintotdeauna Kandiei, care s-a dezintegrat, şi a fost vândut societăţii Gad Properties. Dacă veneau ei, ieşeam fără comentarii. Până acum imobilul aparţinea Kandiei, până când o altă societate a cumpărat de la ei”, a declarat femeia evacuată, în timp ce muncitorii iî scoteau afară aragazul şi restul lucrurilor de prin casă. Ea spune că va apela la îngăduinţa vecinilor şi a altor cunoştinţe pentru a depozita mobila şi restul bunurilor pe care le are.

Reprezentanţii municipalităţii susţin că situaţia este cât se poate de clară, iar femeia ocupă, fără forme legale, respectivul spaţiu: „Am înţeles că locuieşte aici de vreo nouă ani, dar într-o perioadă a locuit împreună cu o doamnă care avea contract de închiriere cu primăria, dânsa a părăsit apartamentul şi a rămas această persoană care nu are niciun contract cu noi. Este imobilul primăriei, dispoziţia de evacuare este din iunie, în perioada asta am somat-o pe doamnă şi am discutat cu ea să elibereze spaţiul de bună voie, dar a refuzat. Apartamentul a intrat pe lista de redistribuire la cazurile de evacuaţi, a fost repartizat unei alte persoane. CF-ul este în lucru”, a declarat executorul Radu Ghiulai.

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor