”Entuziasmul Timisoarei trebuie confirmat”

”Entuziasmul Timisoarei trebuie confirmat”
Gica Hagi a declarat duminica seara ca isi doreste sa cunoasca bine Divizia A si sa aduca la Timisoara ceea ce se asteapta: rezultatele.

Iata declaratiile lui Hagi, facute duminica seara la emisiunea TV “Minutul 91”:

Meciul cu Otelul:

“Am avut timp doua saptamani sa cunosc echipa. Am avut si ghinion cu accidentarile in meciul cu Otelul. Am avut un meci in deplasare, in fata unei echipe in criza de puncte. Am obtinut prima victorie cu Poli afara. Suntem sus, dar departe de locul 1.

Pauza de iarna:

“Sper sa mergem bine, sa avem o constanta buna, sper sa obtinem rezultate si sa ne mentinem sus. In perioada de iarna de doua luni trebuie sa muncim foarte bine.”

Asteptari:

“Am auzit acum doua saptamani ca Timisoara trebuie sa ia campionatul. Mai sunt multe etape, trebuie sa credem. In prima zi totul pare frumos, sa vedem ce va urma.”

Campionatul intern:

“Vreau sa cunosc bine campionatul intern. Cand am venit in Romania am zis ca vreau sa vin acasa. Sunt acum la Timisoara, nu trebuie sa se supere nimeni.”

De ce Timisoara?

“De ce am ales Timisoara? Am mai spus, are un proiect pe termen mediu si lung. Merg pe incredere, iar din partea mea incerc sa fiu cel mai bun. Avem conditii, incercam sa facem o echipa competitiva si sa facem rezultate.”

Dorinte

“Entuziasmul din Timisoara trebuie confirmat cu rezultate. In primul rand trebuie sa mergem cu incredere mai departe. Mereu Timisoara a fost deschisa la nou, speranta trebuie sa vina de la Timisoara.”
Regulament de plasare a anunturilor