Energia viitorului, accesibila in fiecare casa

Energia viitorului, accesibila in fiecare casa
ADVERTORIAL. Razele soarelui fac bine și… buzunarului. O demonstrează o companie din Timișoara care pune la dispoziția clienților săi sisteme de generare a energiei prin folosirea panourilor fotovoltaice. Timișorenii pot avea astfel acces la energie electrică gratuită, iar, în unele cazuri, pot chiar câștiga bani din vânzarea energiei produse în surplus.

Cum să scapi de facturile la energie electrică sau cum să faci bani din energia produsă în surplus în propria gospodărie? Răspunsul îl poți obține de la specialiștii EETim, cei care oferă de ani de zile soluții în domeniul tehnologiei fotovoltaice în Timișoara.

Reprezentanții EETim acoperă patru domenii de interes maxim în domeniu: instalaţii electrice, automatizări industriale, execuţie de tablouri electrice de distribuţie a energiei electrice şi sisteme fotovoltaice, asigurând pentru toate proiectare, instalare şi mentenanţă. Ei sunt cei care le pun la dispoziție timișorenilor soluții fotovoltaice profesionale, sisteme care, puse la punct, pot asigura consumul unei gospodării medii cu energie verde, gratuită.

Energia electrică astfel produsă poate fi folosită pentru alimentarea gospodăriei sau poate fi ”injectată” în sistemul național ceea ce poate aduce avantaje financiare din comercializarea ei. Un astfel de sistem poate alimenta fără probleme o casă, fermă sau pensiune la un consum lunar de 300 de kilowați pe oră. Durata de viață a echipamentelor depășește 25 de ani, necesită cheltuieli minime de mentenanță, iar energia este disponibilă imediat sau ulterior prin stocarea sa în acumulatori.

Compania timişoreană EETim vă pune la dispoziție cele mai bune soluţii în domeniul sistemelor de panouri fotovoltaice, plus consultanţă de specialitate în domeniu. Informaţii suplimentare se pot obţine pe pagina de internet, la adresa eetim.ro, la adresa de mail eet@eetim.ro, sau la sediul societăţii, pe Bulevardul Industriei nr. 4, Timișoara, telefon 0256-291.661.
Regulament de plasare a anunturilor