Elevii joacă teatru

Cea de-a doua ediţie a Festivalului National de Teatru pentru Liceele Vocaţionale se va desfăşura în perioada 9-11 decembrie la Timişoara.Cele 9 licee din România care au secţii de teatru s-au înscris pentru a participa la trei secţiuni în Festival: one man show(monolog), spectacol şi scenetă.

Preşedinta juriului este directorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara, Adriana Maria Hausvater iar inspectorul şcolar general Dumitru Tomoni va fi preşedinte de onoare.

Spectacolele vor putea fi vizionate la Sala Mare a Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu”, la Sala Teatrului Naţional precum şi la Teatrul German de Stat din Timişoara.

Deschiderea festiva a Festivalului va avea loc vineri, 9 decembrie 2005, ora 14.00, la Colegiul National de Arta „Ion Vidu”. In aceeasi zi, de la ora 11.00, la sediul Inspectoratului Scolar al judetului Timis, se organizeaza o conferinta de presa avand ca tema principala acest Festival. Vor fi prezenti organizatori ai festivalului alaturi de tineri actori liceeni.
Regulament de plasare a anunturilor