Elevii din Chişoda şi-au ales preşedintele Daniela Pleşa a câştigat cele mai multe voturi

1Comentariu
Elevii din Chişoda şi-au ales preşedintele Daniela Pleşa a câştigat cele mai multe voturi
i specială pentru Şcoala cu clasele IVIII ,,Iosif Ciorogariu” din Chişoda. Aceasta pentru că, s-au desfăşurat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor.

În cursa pentru funcţia supremă s-au înscris trei elevi: Daniela Pleşa, Adrian Galuska şi Gabriel Vuin şi-au depus cv-urile, scrisoarea de motivaţie şi programul de activităţi. Au votat toţi elevii şcolii, iar în urma numărării voturilor preşedinte a fost desemnat Daniela Pleşa. Despre Daniela se poate spune că este un elev model. Acum în clasa a VIII-a, tânăra chişozeancă are deja la activ câteva rezultate de excepţie nu doar la cursuri, ci şi în sport sau modelling. Daniela a absolvit clasa a VII-a cu nota maximă, tot 10 a luat şi la finalul unui curs de manechine, are centura portocalie la karate şi este pasionată de şah. Practică sportul minţii nu doar de plăcere, reuşind până acum să ocupe un loc doi şi două locuri trei la competiţiile la care a participat. Dar asta nu e tot: Daniela s-a perfecţionat în dansurile de societate şi cochetează şi cu teatrul.

Elevul Adrian-Marian Galuska, din clasa a VII-a a fost ales, conform numărului de voturi, vicepreşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor. Este un elev apreciat atât de cadrele didactice, cât şi de colegi. Are spirit de echipă şi este un bun mediator între colegi, sfaturile sale având ecou în comportamentul ulterior al acestora. Pasiunea pentru limba engleză se materializează an de an prin rezultatele excelente pe care le obţine la concursul internaţional de limba engleză „Cangurul lingvist”. Ca orice tânăr, este pasionat de calculator, dar are şi plăcerea şi curiozitatea de a cunoaşte principiul de funcţionare a aparatelor şi motoarelor de tot felul. Este sensibil, iubeşte muzica, dar şi sportul. Pentru a-şi perfecţiona engleza, conversează zilnic cu Marisa Gwidt, voluntarul american din şcoală. Gabriel-Constantin Vuin este în clasa a VI-a şi a fost ales secretar al Consiliului Şcolar al Elevilor. Este o persoană plăcută, veselă, foarte respectuoasă şi conştiincioasă. Colegii de clasă îi caută prietenia şi compania. Pe terenul de sport este un coechipier apreciat. Calculatorul îi este bun prieten, iar în gospodărie este de real ajutor, făcând mici reparaţii şi găsind soluţii la probleme aparent fără rezolvare. Iubeşte desenul şi muzica, acestea neîmpiedicându-l să fie un mare rugbist.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor