Elevi din Banloc in Tabara din Tara lui Andrei

De Delia S. Barbu
Elevi din Banloc in Tabara din Tara lui Andrei
Elevi din Banloc in Tabara din Tara lui Andrei
O echipă de elevi din Banloc a participat la Tabăra din Ţara lui Andrei, unde copiii au fost recompensaţi şi s-au remarcat datorită proiectului lor menit să rezolve o problemă din comunitatea lor: amenajarea unei săli de sport.

A cincea ediţie a Taberei din Ţara lui Andrei, un proiect susţinut de Petrom, i-a avut, printre participanţi, pe membrii echipei Sportivii, din Banloc. Elevii şi-au câştigat locul în tabăra de la Tărlungeni, judeţul Braşov, prin proiectul intitulat „Iar de acum campion”, lucrare ce propune amenajarea unei săli de sport.

«Elevii şcolii, premiaţi la diverse concursuri judeţene şi naţionale îşi desfăşoară activităţile sportive într-un cinematograf dezafectat în acest moment. Echipa va primi un kit multimedia, constând într-un ecran de proiecţie, un videoproiector şi un laptop pentru o mai bună desfăşurare a orelor de curs», au precizat organizatorii.

Tabăra avut loc în perioada 19-25 august. Pe parcursul unei săptămâni, echipa Sportivii a participat la cursuri neconvenţionale şi ateliere în aer liber, care urmăreau dezvoltarea abilităţilor de leadership şi a spiritului antreprenorial, precum şi promovarea unor valori responsabile faţă de mediu şi comunitate. „Tabăra din Ţara lui Andrei” este un proiect  care îşi propune promovarea unei atitudini pro-active şi responsabile faţă de mediu şi faţă de comunitate. Tabăra din Ţara lui Andrei a fost organizată pentru prima dată în 2008. Din 2009, compania a decis să extindă beneficiile Taberei şi pentru publicul larg, astfel încât, în fiecare an, câte 400 de copii au învăţat cum să devină cetăţeni responsabili. În cei 4 ani, aproape 2.000 de elevi şi peste 150 de profesori coordonatori au aflat că poate sta în puterea lor să schimbe lumea în care doresc să trăiască mâine.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor