Elevi au ajuns la examen cu camioane militare

Elevi au ajuns la examen cu camioane militare
În cursul zilei de marţi, 20 iunie, militari aparţinând Brigăzii 81 Mecanizate, au transportat cu camioane militare aproximativ 100 de copii la testele naţionale.

Astfel, un număr de 26 elevi din comunele Aluniş, Poenile Zagrei, Perişor şi Suplai au susţinut examenul în şcoala din localitatea Salva, iar 77 elevi din comunele Căianu Mic şi Spermezeu în localitatea Zagra.

Militari ai aceleiaşi unităţi au acţionat şi pentru salvarea persoanelor afectate de inundaţii în localităţile Căianu Mic, Zagra, Poenile Zagrei, Târlişina şi Mocot din judeţul Bistriţa-Năsăud. În acest moment, au fost trimise la Căianu Mic o autocisternă, un camion cu apă potabilă şi două autostaţii Pather care să asigure legăturile telefonice în zonă.

În zilele de 20 şi 21 iunie, la solicitarea Prefecturii şi a Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă din judeţul Galaţi, peste 100 de militari din batalioanele 284 Tancuri „Cuza Vodă” şi 300 Infanterie „Sfântul Andrei” din Galaţi au acţionat şi continuă să sprijine populaţia din zonele afectate de inundaţii în urma revărsării râului Prut.

Militarii desfăşoară activităţi de evacuare a populaţiei şi transportare a bunurilor acestora, precum şi lucrări de consolidare a digurilor din localităţile Maţa Rădeanu şi Rogojeni, judeţul Galaţi.

Sursa: Amos News
Regulament de plasare a anunturilor