El este mai rapid ca un calculator

3Comentarii
El este mai rapid ca un calculator
MAREA BRITANIA – Daniel Tammet învaţă o limbă străină în câteva zile şi reţine într-o secundă cantităţi incredibile de informaţie.

La numai 28 de ani, englezul Daniel Tammet este în mod indiscutabil geniul secolului. Şi asta nu doar pentru că poate învăţa orice limbă străină într-o singură săptămână şi pentru că poate face calcule cu mii de cifre mai rapid ca un computer, ci şi pentru că memorează într-o secundă cantităţi inimaginabile de informaţie.
Geniul Daniel Tammet, de 28 de ani, se poate lua la întrecere cu orice computer din lume. Tânărul, care în copilărie a suferit o criză de epilepsie ce i-a schimbat complet viaţa, este în mod indiscutabil cel mai inteligent om al planetei. El face calcule cu numere de peste 10.000 de cifre în câteva fracţiuni de secundă şi spune că vede fiecare număr într-o aură de o anumită culoare.
Daniel Tammet vorbeşte fluent engleză, franceză, finlandeză, germană, spaniolă, lituaniană, esperanto, islandeză şi a inventat o nouă limbă numită Manti. Evident, studiul fiecărei limbă străine în parte nu i-a luat mai mult de o săptămână. Şi pentru că nu se putea opri aici, geniul a mai creat şi alte două idiomuri: Lapsi şi Uusisuom, limbi ce sunt vorbite în prezent într-un cerc extrem de restrâns.
Mai rapid decât un computer, Daniel poate stoca în timp record cantităţi incredibile de informaţie şi să le reproducă identic. Daniel Tammet locuieşte de peste şase ani cu inginerul electronist Neil Mitchell, cu care are o relaţie de mai mult timp. Geniul nu a încercat niciodată să îşi ascundă orientarea sexuală şi a răspuns prezent la fiecare provocare de a-şi demonstra “genialitatea”.
De fiecare dată când s-a întrecut cu cele mai performante computere existente, Daniel a câştigat, demonstrând că mintea omenească este net superioară celei artificiale. În timpul unui test, bărbatul a localizat cu precizie, într-o secundă, în ce zi a săptămânii, din istorie, pică o anumită dată. Acest lucru poate fi procesat şi rezolvat de un calculator în aproximativ 5 secunde.
Sursa: Click!3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor