Şeful ADP, Liviu Barbu, primul la concursul pentru funcţiile de directori la societăţile CLT

26Comentarii
Şeful ADP, Liviu Barbu, primul la concursul pentru funcţiile de directori la societăţile CLT
Concursul pentru ocuparea posturilor de directori generali la patru dintre societăţile Consiliului Local Timişoara este în plină desfăşurare, dar, după evaluarea proiectelor de management, Liviu Barbu, candidatul pentru funcţia de director la ADP, a obţinut cea mai mare notă, în timp ce unul dintre candidaţii la conducerea societăţii Drumuri Municipale, Ion Croitoru, a fost respins.

Reamintim că posturile de directori generali la societăţile comerciale Administrarea Domeniului Public, Drumuri Municipale, Horticultura şi Pieţe, din subordinea Consiliului Local Timişoara, au fost scoase la concurs pentru că actualilor directori le-au expirat contractele de management.

Singurii care nu au concurenţă pe post sunt şefii de la SC ADP SA şi SC Horticultura SA. Pentru funcţia de director general la ADP s-a înscris doar Liviu Barbu, iar pentru postul similar de la Horticultura doar Andrei Drăgilă. Pentru conducerea SC Pieţe SA au intrat în cursă Victor Ştefan şi Dan Bara, iar pentru funcţia de director general la SC Drumuri Municipale SA s-au înscris trei candidaţi: Ioan Octavian Bulboacă, Ion Croitoru şi Matei Suciu.

În prima probă, desfăşurată la începutul acestei săptămâni, care a vizat verificarea îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate de către candidaţi, au fost declaraţi cu toţii admişi.

Vineri au fost afişate la primărie şi rezultatele obţinute de candidaţi după evaluarea proiectelor de management depuse de aceştia. Singurul respins a fost Ion Croitoru, care a obţinut cu puţin sub nota 7, mai exact 6,57. Ceilalţi doi candidaţi la Drumuri Municipale au obţinut: 7,00 – Ioan Octavian Bulboacă, respectiv 7,85 – Matei Suciu. Liviu Barbu, de la ADP, fără contracandidaţi, a luat cea mai mare notă dintre toţi – 9,28, fiind urmat de Andrei Drăgilă, cu 9,14. La SC Pieţe, situaţia se prezintă în felul următor: Victor Ştefan a obţinut nota 9,00, iar Dan Bara – 7,00.

Concursul continuă săptămâna viitoare. Luni, în 17 mai, va avea loc proba scrisă şi verificarea aptitudinilor decizionale pentru candidaţii admişi la evaluarea proiectelor de management. Miercuri, în 19 mai, este programat interviul pentru candidaţii la Drumuri Municipale şi ADP, iar joi, în 20 mai – interviul cu candidaţii pentru Pieţe şi Horticultura.

Din Comisia de selecţie a candidaţilor fac parte primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, secretarul primăriei, Ioan Cojocari, directorul Direcţiei Drumuri şi Transporturi a municipalităţii, Culiţă Chiş, directorul Direcţiei de Mediu, Vasile Ciupa, precum şi consilierii locali Radu Ţoancă (PSD), Ovidiu Ciuhandu (PDL), Silviu Sarafolean (PNŢCD) şi Ciprian Jichici (PNL).26Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor