Durerea farmaciştilor

Durerea farmaciştilor
TIMIŞOARA - Care este rolul lor, cum îi pot ajuta pe asiguraţi şi ce au de făcut de acum înainte! Despre toate acestea au discutat cei 200 de farmacişti din toată ţara adunaţi zilele acestea la Timişoara.

Durerea cea mare a farmaciştilor este că ei sunt socotiţi drept vinovaţi de fiecare dată când nu mai au plafon pentru a le da pastile bolnavilor. „Sunt fonduri date separat, sunt morbidităţi diferite, consumuri diferite în funcţie de starea de sănătate a populaţiei iar deocamdată deşi colectările de fonduri sunt foarte bune nu reuşesc să acopere în totalitate solicitările legate în integralitate de medicamente dar şi de celelalte servicii legate de sănătate.

Farmacistul este de vină mereu pentru că farmacistul este pe acest lanţ ultimul, pentru că acele plafoane i s-au impus farmacistului deşi nu acolo ar trebui să fie şi sigur că orice om care este necăjit, când se duce la ultima speranţă şi constată că nici acolo nu îşi poate rezolva problema, farmacistul trebuie să încaseze de la toţi, de la Minister, de la Casa de Asigurări, de la asiguraţi”, ne-a spus Dumitru Lupuleasa, prşedintele Colegiul Naţional al Farmaciştilor din România.

Sanda Lupean
sanda.lupean@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !