Doua targuri mult asteptate de timisoreni: Best Valentine’s Day si Targul Mierii (P)

Doua targuri mult asteptate de timisoreni: Best Valentine’s Day si Targul Mierii (P)
STAR EXPO în colaborare cu Iulius Mall Timisoara organizează doua evenimente mult aşteptate de către publicul timişorean, “BEST VALENTINE’S DAY”- Târgul Cadourilor pentru Îndrăgostiţi şi TÂRGUL MIERII – târg de miere şi produse apicole, în perioada 11 – 14 februarie 2011, la demisol, parter şi etaj.

În cadrul BEST VALENTINE’S DAY, cele peste 60 de firme din România şi Ungaria expun o gama foarte diversificată de: bijuterii, sticlărie, portelan, cristaluri, articole din argint, tablouri,ceramică, artizanat, aranjamente florale, lumânari parfumate, articole decorative din lemn, piatră, pietre semipreţioase, căni, tricouri personalizate, perniţe şi jucării, felicitări, agenţii foto, albume foto, albume de artă, rame digitale, cărţi, accesorii pentru birou, produse gravate, articole de hobby, prosoape brodate, articole promoţionale, accesorii din piele, metal, sticlă, plastic, dulciuri, vinuri personalizate, produse de cofetărie; antichităti, statuete, figurine, obiecte de cult bisericesc, care se constituie în tot atâtea posibile cadouri oferite fiinţelor dragi de sărbatoarea Valentine’s day. Toţi cei care vizitează standurile acestei manifestări expoziţionale pot alege cadoul preferat, fie că a fost vorba  de adolescenţi, tineri, dar si de maturi, domnişoare, doamne şi domni.

În veritabile cadouri se constituie şi articolele de artizanat şi de artă populară românească precum şi gama de suveniruri dedicate Timişoarei  şi Banatului.

În cadrul expozitiei sunt rezervate spaţii pentru doritorii de fotografii la minut, intr-un decor adecvat, romantic. Pentru cei care doresc să-şi vadă portretul executat pe loc, le stau la dispoziţie cunoscuţi caricaturişti, iar pentru cei mai îndrazneţi este pregatită o echipă de artişti, care execută body painting, body piercing şi tatuaje.

Manifestarea expoziţională cu vânzare, TÂRGUL MIERII, reuneşte apicultori, procesatori, comercianţi, asociaţii, firme din domeniul apicol şi al produselor apifitoterapeutice, cosmetice şi farmaceutice de uz uman şi veterinar din întreaga ţară, apifitoterapeuţi.

Expoziţia este organizată la început de an fiind justificată de solicitarea unui număr important atât de expozanţi, cât şi a consumatorilor de asemenea produse şi servicii

Pe lângă latura comercială, manifestarea îşi propune să contribuie la o cât mai bună informare a populaţiei privind efectele benefice ale consumului de miere, ceea ce va duce, în mod firesc la o mai mare solicitare a acestui produs natural şi a derivatelor sale de către consumatori.
Regulament de plasare a anunturilor