Doi candidati eliminati la ultima proba de Bacalaureat din acest an, in Timis

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Doi candidati eliminati la ultima proba de Bacalaureat din acest an, in Timis
© Doi candidati eliminati la ultima proba de Bacalaureat din acest an, in Timis (foto: arhiva)
La ultima probă a Bacalaureatului, în Timiş au fost eliminaţi doi elevi. Motivul – unul deja ”la modă” -, este legat de faptul că tinerii au intrat cu telefonul mobil în examen și au fost prinși de supraveghetori.

Cei doi nu vor mai avea dreptul să dea examenul maturităţii timp de două sesiuni.  Unul dintre elevii eliminaţi a dat examen la Biologie vegetală şi animală, iar celălalt la Geografie.

La această probă, în Timiş s-au prezentat la examen 804 candidaţi, din cei 1020 înscrişi. Din cei 804 candidaţi care au dat ultima probă de BAC în Timiş, 380 au dat examen la Biologie vegetală şi animală, 67 la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, 12 la Chimie, doi candidaţi dau examen la Economie, 4 la Filosofie, 20 la Fizică, 301 la Geografie, 9 la Informatică, doi la Logică, argumentare și comunicare, 6 la Psihologie şi unul la Sociologie.

Rezultatele vor fi afişate pe 31 august, până la ora 12.00, iar elevii vor putea depune contestații în aceeași zi, între orele 12.00 și 16.00. Contestațiile vor fi rezolvate în zilele de 1 și 2 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.

Articole pe aceeași temă:

Ultima proba din acest an la BAC! Peste 1.000 de liceeni din Timis, in examen0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase